Kočky jsou největší zabijáci světa! Bojí se jich i krokodýl nebo tygr

30. března 2023·Zábava·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Každý, kdo má doma kočku, moc dobrře ví, jak úžasně mazlivá stvoření dokážou být. Když je vidíte celý den jen se líně povalovat na okením parapetu, ani by vás nenapadlo, že tyhe chlupáčci také umí pořádně vystrčit drápek. A to takovým způsobem, že se před nimi klidí i ty nejhorší predátoři na světě. S kočkou se prostě nemusíte bát. Má pro strach uděláno a rozhodně vás ochrání. Spíš tedy sebe, ale vy se s ní svezete, a to se vyplatí.

Na jednom virálním videu je vidět, jak velcí bojovníci kočky jsou. Možná z nich jde občas strach. Ale každý by chtěl mít doma takového hlídače, který ho ochrání například před krokodýlem, který se k vám vydá na návštěvu.

Často je taky jejich nadpozemské buzení hrůzy důsledkem chránění si potravy. Když má kočka hlad, nemá problém, vlézt lvovi téměř do tlamy, aby si kus masa ukořistila pro sebe. I tele dokáže jedním pohybem solit na zem.

Co teprve chudáka buldočka. Stačí jeden chvat a nebohý pes se po dvou saltech ve vzduchu válí na holé zemi. Dokonce i tygr, který je bezpečně za mříží, se raději od této šílené bestie vzdálí.

Když kočka vyjede na medvěda, ten rychlostí světla vyšplhá vysoko na strom. Nedělá jí problém zastrašit hned dvě lišky najednou. A když se chce proletět, chytne se packou konstrukce rogala a vyrazí za zážitkem.

View this post on Instagram

A post shared by пес у котярні (@cattish_ui)

 

Zábava - další články

Doporučujeme