Kvůli bezplatného připojení pojmenovali dítě po poskytovateli internetu

23. října 2020·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto (Foto: Shutterstock.com)

Švýcarský poskytovatel internetu Twifi si vymyslel netradiční marketingovou akci. Pokud chcete na 18 let internet zcela zdarma, tak stačí jediné. Pojmenovat své dítě po zmíněné firmě. Jeden takový pár už se našel. Informovali o tom Novinky.cz.

Společnost Twifi je na švýcarském trhu novým hráčem. Z tohoto důvodu se rozhodli na sebe upoutat pozornost netradičním marketingovým tahem. Pokud chcete na 18 let internet zdarma, tak stačí dítě pojmenovat po firmě. Poskytovateli stačí pak zaslat fotku vašeho novorozeného dítěte a jeho rodného listu. Holčička se musí jmenovat Twifia a chlapec Twifus.

Podle australského serveru kidspot.com.au a švýcarského serveru Blick se jednomu z párů narodila holčička a dostala jméno Twifia. Oba rodiče nechtěli být jmenování, jelikož se bojí, že by se stali terčem kritiky. S návrhem přišel tatínek miminka, kterého na internetu oslovila reklama. “Čím déle jsem o tom přemýšlel, tím více mi to jméno přišlo unikátní a nakonec mě okouzlilo,” uvedl otec. Manželka nebyla proti. “Je to i jeho dítě a pro mě Twifia znamená v tomhle kontextu spojení. Něco jako věcné pouto,” uvedl.

Dítě byl nakonec pokřtěno třemi jmény. Společnost svůj závazek ale dodrží. “Osobně se o to postarám,” uvedl šéf společnosti Twifi Phillipe Fotsch. Rodina ušetřené peníze, tak bude dceři spořit. “Založíme spořící účet a každý měsíc tam převedeme 60 franků  (1 500 korun). Až ji bude 18, může to použít na koupi auta nebo aspoň na řidičák,” dodali rodiče pro Blick.

Zábava - další články

Doporučujeme