Malá a Černý se vrací! Stíny v mlze budou plné napětí od začátku do konce

29. listopadu 2023·Zábava·Redakce

Stíny v mlze. (Foto: Česká televize)

Stíny v mlze hlásí návrat na obrazovky. Petra Špalková a Jiří Vyorálek budou opět řešit zapeklité příběhy a postaví se i sériovému vrahovi. Druhá řada bude definitivně poslední.

Kromě nových kriminálních případů, které nečerpají z reálných skutečností, se producenti zaměřili i na děti. Petra Špalková jako Magda Malá bude řešit dilema, jak zvládat svou práci a zároveň se neodcizit scé dceři Amálce v podání Anděly Tiché,” popsal režisér Radim Špaček. Také bude více otevřenější, než tomu bylo v první řadě.

Syn vyšetřovatele Martina Černého alias Jiřího Vyorálka se dostane do problémů. Dokonce Černý kvůli něj bude riskovat svou kariéru. Vztah k synovi ho staví do tak vyhrocených situací, že se svým jednáním dostává na velmi tenký led,” dodal herec s tím, že více prozrazovat nechce.

V druhé půlce seriálu přijde na scénu dokonce sériový vrah a vyšetřovatelé tak půjdou po krku ještě většímu zloduchovi, než byl v první řadě. Zda krutou hru kriminalisté zvládnou, se dozvíme již 8. ledna na prvním programu České televize.

Zábava - další články

Doporučujeme