Muž žijící 40 let v lese sní o tom, že si vezme krásku Kim Kardashian

31. ledna 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Jake William (Foto: Ben Fofie: New lives in the Wild)

Bývalý námořník Jake Williams (70), který polovinu svého života žije v chatce mimo civilizaci. Se v pořadu pro Kanál 5 nechal slyšet, že touží po sňatku s krásnou modelkou Kim Kardashian. Chtěl by s ní mít spoustu dětí a hlavně by se necítil osaměle.

Jake se před mnoha lety rozhodl odstěhovat mimo civilizaci. Zabydlel se v odhlehlé chatě a doufal, že se k němu časem přidají ostatní lidé a vznikne tak “hippie” komunita. Bohužel po čtyřiceti letech je tam stále sám a cítí, že by se rád s někým konečně usadil.

Muž se objevil v pořadu Ben Fogie: Nové životy ve volné přírodě na Kanálu 5. Tam také popsal svoje rozhodnutí žít tímto způsobem. “Nikdy jsem nechtěl žít tak dlouho sám, ale přežil jsem to. Jsem šťastný a miluji svůj divoký život, ale rád bych se o svůj život podělil i s někým jiným,” uvedl Jake v pořadu.

Jeho tajným snem je oženit se se známou televizní osobností a modelkou Kim Kardashian. “Vezmu si Kardashian a budu mít spoustu dětí,” říká Williams. “Toužím prostě potkat někoho příjemného,” dodal.

V minulosti byl námořník ženatý, bohužel manželství mu nevyšlo. “Kdyby možná kniha Muži jsou z Marsu, ženy jsou z Venuše byla dříve, tak by mi to vyšlo,” dodal v pořadu s humorem. Otázkou zůstává, co na takové vyznání lásky říká samotná modelka.

Zábava - další články

Doporučujeme