Na olympiádu to nebude! Muž stál poprvé v životě na bruslích, tohle VIDEO vás pobaví

29. prosince 2017·Zábava·Karolína Stránská

Všichni se čas od času rádi od srdce zasmějeme a tohle video nás vážně dostalo. Učit se bruslit jako malý špunt není vůbec snadné, ale zkoušeli jste to někdy jako dospělí?

Nezapomenutelné představení tohoto muže navíc vedlo k jednomu neočekávanému přátelství mezi dvěma cizinci. 23. prosince se Jermaine vydal na návštěvu do Atlanty, kde s kamarády navštívil kluziště. Nikdy předtím na bruslích nestál, tak si asi dovedete představit, jak to dopadlo.

“Když jsem odpočívala, všimla jsem si muže, který měl problémy udržet se na nohou. Jeho koordinace byla docela rozpačitá,” prozradila Sherrell Ross, dívka, která byla na kluzišti také.

Jako správná uživatelka sociálních sítí udělala, co by asi udělali mnozí, a začala nešťastníka natáčet. Jermaine věděl, že ho dívka natáčí, ale netušil, že video bude umístěno na Facebook, kde ho uvidí milion lidí.

“Na Facebooku jsme se spřátelili a každý den si povídáme. Myslím, že důvod, proč video vidělo tolik lidí, je, že každý se v něm nachází a dovede se vzpomenout na situaci, kdy se cítil podobně bezradně a trapně,” dodal Jermaine pro ABC News.

Practice Makes Perfect!

"This was the funniest thing ever. I couldn't breathe for 15 min!" ?????#LoveWhatMattersSubmitted by Sherrell Colbert Ross

Zveřejnil(a) Love What Matters dne 27. prosinec 2017

Zábava - další články

Doporučujeme