Natáčení pokračování pohádky Tajemství staré bambitky je v plném proudu

17. dubna 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Tajemství staré bambitky 2. (Foto: se svolením Fairytale Production/Vojtěch Resler)

V minulém týdnu jsme vás informovali, že se začne natáčet pokračování pohádky Tajemství staré bambitky 2. Filmovou pohádku diváci uvidí v kinech v prosinci letošního roku. Natáčení je tak v plném proudu a tvůrci dokonce vytvořili pohádce Instagram, kde fanouškům postupně přibližují dění na place.

V pokračování se můžeme těšit na mnoho známých tváří. Například první den natáčel herec Ondřej Vetchý, který hraje dědu malé princezny Johanky v podání Valentýny Bečkové. Společně se plavili v neckách na jezeře u zámku v Mníšku pod Brdy. Plout v neckách ale není žádná brnkačka, a tak štáb měl na pomoc i potápěče, kteří netradičnímu plavidlu pomáhali.

View this post on Instagram

A post shared by Tajemství staré bambitky 2 (@tajemstvi_stare_bambitky2)

Kamila Janovičová se tentokrát objeví v roli královny Aničky po boku herce Tomáše Kluse, který hraje krále Jakuba. Z fotografií je zjevné, že si herci natáčení velmi užívají, i když počasí není v posledních dnech ideální.

View this post on Instagram

A post shared by Kamila Janovičová (@kamijanovic)

Všichni si na place pochvalují herečku Valentýnu Bečkovou. Naše dcera Johanka, čili Valentýna Bečková je úkaz nad úkazy. Fantasticky talentovaná a jen tak tak, že jí člověk nesní. K tomu si s ní pokecáte tak, jako například se mnou ne, o všem, s vtipem a grácií, napsal na Instagram Tomáš Klus. K němu se přidala i Kamila Janovičová. Lepší dceru jsem si ani nemohla přát,” uvedla na sociální síti herečka.

View this post on Instagram

A post shared by Kamila Janovičová (@kamijanovic)

Zábava - další články

Doporučujeme