Nejznámější auto světa KITT je na prodej! Novému majiteli jej David Hasselhoff doručí osobně

22. ledna 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Auto KITT (Foto: www.liveauctioneers.com)

Pamatujete si na slavné mluvící auto, KITTA, ze seriálu Knight Rider? Tak máme pro vás potěšující zprávu. Herec David Hasselhoff se rozhodl prodat svou osobní repliku tohoto slavného auťáku. Informoval o tom server Novinky.cz.

KITT se objevil na prodej na aukčních stránkách LiveAuctioneers, kde je přímo vytvořená sekce na prodej osobních věcí herce “The Hoff“.

Většinou se jedná o různé figurky, fotky, desky, oblečení nebo hodinky. Nejdražší položkou je ale zmíněný černý automobil Pontiac Firebird Trans Am s názvem Knight Industries Two Thousand – KITT.

View this post on Instagram

A post shared by David Hasselhoff (@davidhasselhoff)

 

Odhadovaná cena je podle aukčního webu mezi 175 a 300 tisíci dolary (cca 3,72 až 6,38 milionu korun). Auto se nachází aktuálně ve Velké Británii a je funkční. Bohužel nerealistické prvky jako přeskakování budov stisknutím tlačítka a další vymoženosti tohoto typu v jeho funkční výbavě nenajdeme.

Herec David Hasselhoff v autě KITT (Foto: www.liveauctioneers.com)

Aukci doprovází pochybnosti

Aukce ale vzbudila podle serveru Novinky.cz jisté pochybnosti. Hasselhoff bydlí v Kalifornii a tak nikdo nechápe, proč by se auto nacházelo od majitele na druhé straně oceánu. Replik tohoto slavného automobilu totiž vzniklo nespočet a jedna jezdí i v České republice.

Na druhé straně sám herec na aukci láká na svém Twitterovém účtu. Pokud se auto tedy vydraží, tak sám Hasselhoff KITTA vítězi osobně doručí. Na to si ale musíme ještě pár dní počkat.

Co na to Jan Kraus?

 

Zábava - další články

Doporučujeme