Není předsevzetí jako předsevzetí. Dejte si tahle sexuální s vaším partnerem

3. ledna 2022·Zábava·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Určitě jste si už dali pár nových předsevzetí pro rok 2022. Anebo taky ne. Ale kam se hrabe takové hubnutí, abstinence nebo osvojení si portugalského jazyka na tato šest sexuálních předsevzetí, která přinesou vzpruhu do vašeho možná už trochu skomírajícího sexuálního života s vaším partnerem? S těmito tipy přišlo Daily Mail.

Jste se svým partnerem nebo partnerkou v dlouhodobém vztahu a cítíte, že váš sexuální život potřebuje vzpruhu? Dejte si těchto šest sexuálních předsevzetí a přivítejte s otevřenou náručí nový rok, který bude lepší než ten předchozí i ve vaší posteli.

Zapomeňte na ložnici

Vykašlete se na pohodlí, které vám nabízí vaše postel a vytáhněte paty za dobrodružstvím. Pokud tak nebudete činit, může to mít pro váš vztah katastrofální následky. Vztahová expertka Tracey Cox radí: “Buďte kreativní. Vyskočte si na kuchyňskou linku, dělejte to ve sprše, nebo vyrazte úplně mimo domov.”

Změňte jednu věc pokaždé, když máte sex

Stačí nepatrná změna a hned se vám bude zdát, že je sex mnohem víc vzrušující. A není ani tak důležité, co změníte. Hlavně, že to něco bude. “Pokud to obvykle děláte ráno, změňte čas a milujte se večer – a naopak. Pokud se vždy svlékáte, příště si na sobě nechte pár kousků,” radí Tracey. Účelem je nespadnout do rutiny, která pro partnery přestane být sexy.

Milujme své tělo

Je to jednoduchá matematika. Abychom byli spokojení se svým tělem (a tím pádem si uměli sex víc užít), musíme mít co nejvíc sexu, a tím si budeme připadat atraktivní a partnerem chtění. Hlavně se nesnažte vypadat dokonale. Nikdo doopravdy nechce mít v posteli modelku, co je kost a kůže, nebo nasvaleného krasavce, který ani nedá ruce k sobě.

Mějte sex častěji a déle

Máte sex obvykle dvakrát do týdne? Mějte ho pětkrát. A k obvyklému času přidejte deset až patnáct minut navíc. “Je to dobré pro srdce, pleť i oběhový systém. Sblíží vás to, zlepší to náladu a pomůže překonat deprese,” říká expertka.

Řešte problémy

Pokud je něco, co byste v této oblasti rádi změnili, mluvte o tom s partnerem. Nic v sobě neduste a vše zkuste vyřešit. Stejně tak buďte ochotní si vyslechnout partnera. Dejte mu pocit, že může kdykoliv přijít se zpětnou vazbou. Nic ale nikdy nehroťte.

Víc orgasmů, víc štěstí

Dosáhnout více orgasmů nemusí být zase tak složité. Stačí vždy změnit způsob stimulace. Vyzkoušejte vše možné a najděte to, co vám nejvíce vyhovuje. Dopřejte si v roce 2022 velkou hromadu potěšení.

 

Zábava - další články

Doporučujeme