Oblíbená hra The Sims míří na filmové plátno

22. března 2024·Zábava·Matěj Kašpar

Od doby, kdy se poprvé objevila na scéně v roce 2000, se herní série The Sims stala jednou z nejoblíbenějších a nejvýznamnějších simulačních her v historii. A nyní mají fanoušci po celém světě důvod k nadšení. The Sims totiž míří na filmové plátno!

Projekt bude režírovat Kate Herron, která má za sebou zajímavé režijní projekty, jako například první sezónu seriálu Loki, Sex Education nebo Nad ránem. Herron se bude údajně podílet i na scénáři jako spoluautorka. Režisérka sklidila za svou práci na seriálu Loki pozitivní kritiku.

Pokud vám tento projekt připomíná filmový hit Barbie, máte dobrou intuici. Na palubu totiž nastoupila produkční firma LuckyChap vedená Margot Robbie, Tomem Ackerley a dalšími jmény z kreativního teamu Barbie. K nim se dále jako producenti připojují Roy Lee a Miri Yoon z Vertigo Entertainment. Společnost Electronic Arts, která hru vydala, samozřejmě nezůstane pozadu a doplní tvůrčí a produkční kapacity.

Další informace zatím nejsou k dispozici, ale stejně jako u Barbie se zde nabízí nekonečno možností, jak film kreativně uchopit. Od svého uvedení na trh v roce 2000 zasáhla hra The Sims miliony hráčů po celém světě a stala se jednou z nejoblíbenějších a nejprodávanějších počítačových her všech dob. Za touto fenomenální herní sérií stojí jedinečný tvůrčí génius – Will Wright.

Zábava - další články

Doporučujeme