Obscénnost! Matka se stala terčem kritiky: Nakoupila dětem tolik dárků, že zavalily stromeček

28. prosince 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram Emmy Tapping

V období Vánoc se to na internetu jen hemží snímky stromečků a dárků. Jen málokterý z nich však rozpoutá takové vášně jako ten, který zveřejnila mladá Angličanka. Matka tří malých dětí Emma Tapping totiž nakoupila svým dětem tolik dárků, že úplně zavalily stromeček. 

Na ženu se okamžitě snesla kritika ze všech stran a mnoho lidí její nakupování odsuzovalo. Objevily se názory, že své děti rozmazluje a učí je konzumnímu stylu života. “Tohle je obscénní. Když některé děti hladoví a lidé jsou bez domova, proč něco nedarovat jim?” ptala se například jedna komentující. “Zajímalo by mě, kde jste to proboha všechno schovávala. Je to naprosto směšné,” napsala další.

Někteří se však za matku postavili. “Ona chodí do práce, jsou to její peníze, její volba. Já osobně bych ty peníze raději využila na svátky nebo na výlet s dětmi, navíc můj dům není tak velký, abych to tam všechno uskladnila, ale každému, co jeho jest, dokud dcera ví, že je to od maminky a ne od Santy,” napsala napříkald jedna z žen. Emma Tapping uvedla, že pro své tři děti začala nakupovat už v lednu a nic by na tom nezměnila.

Zábava - další články

Doporučujeme