Muž přišel s geniálním nápadem, jak prodat auto své přítelkyně

13. dubna 2020·Zábava·Karolína Stránská

Prodat auto staré 21 let není jednoduché, ale pokud jste alespoň trochu kreativní, rozhodně jsou vaše šance vyšší. O tom by mohl vyprávět Max, který natočil kreativní reklamní spot pro svou přítelkyni.

Jeho video, zobrazující Hondu Accord z roku 1996 jako automobil vašich snů, se stalo okamžitě virálním a získalo si pozornost, o které se autu a jeho majitelům ani nezdálo. Pouhých 5 dní poté, co Honda s přezdívkou “Greenie” byla nabídnuta k prodeji, dosáhl nejvyšší příhoz v aukci úctyhodné částky 3 milionů korun. Společnost eBay posléze nečekaně stáhla inzerát z nabídky, neboť ho podezřívali z neobvyklé aktivity.

“Někdo v oddělení podvodů, kdo nebyl obeznámen s videem a příběhem naší Hondy, nemohl uvěřit, že by se auto z roku 1966 vyšplhalo na takovou částku a zrušil naši aukci,” uvedl autor videa. Dvojice tak musela znovu inzerát nahrát.

“To byl rozhodně zvrat, který jsme nečekali, ale věřili jsme, že v závěru vše dobře dopadne. Jsme vděční za veškerou pozornost, kterou nám příběh a reklama přinesly. Byl to neuvěřitelný zážitek,” dodává.

Zábava - další články

Doporučujeme