Pár měl letět do Dubaje: Neuvěříte, proč je vyhodili z letadla!

11. března 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook

Neuvěřitelný zážitek má za sebou mladý anglický pár. Beth a Joshua si koupili drahé letenky do Dubaje, v plánovaném termínu ale odletět nemohli. Posádka je vyhodila z letadla krátce přes startem - a to jen proto, že Beth trpěla menstruačními bolestmi!

Pohledná pedagogická asistentka Beth Evans (24) a její přítel, holič Joshua Moran (26) společně našetřili peníze, aby si mohli užít svou vysněnou dovolenou v nádherné Dubaji. Když už bok po boku seděli v letadle na letišti v Birminghamu, Beth se svěřila Joshuovi, že ji bolí břicho kvůli menstruačním bolestem.

Informaci zaslechla letuška a pak už se mladý pár nestačil divit. Přesto, že Beth označila své potíže jako “jedničku na škále do deseti”, letový personál je donutil rozepnout s pásy a z letadla vystoupit. Krásnou Angličanku přitom neprohlédl žádný lékař. Posádka letadla se na dálku spojila se zdravotníkem a ten prý případ Beth vyhodnotil jako rizikový. Její stav by se v průběhu sedmihodinového letu mohl zhoršit.

Podle mluvčího letecké společnosti Emirates posádka nechtěla ohrozit stav pasažérky tím, že by jí odepřela přístup lékařské péče. “Být vykopnutý kvůli menstruačním bolestem, to je šílenství,” svěřil se Joshua britskému listru The Sun. Mladý pár zaplatil za své letenky 700 liber, tedy v přepočtu více než 20 000 korun. Aby toho nebylo málo, musel každý z nich utratit dalších 250 liber (přes 7 000 korun), aby si let přebookovali.

 

Zábava - další články

Doporučujeme