Podívejte se na podcasty, které byste rozhodně neměli přehlédnout

19. listopadu 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Nevíte, co s dlouhými podzimními večery? S Youradio Talk pro vás máme řešení, u kterého se i něco naučíte a dozvíte. Pusťte si podcasty, se kterými nemůžete šlápnout vedle.

Pokud chcete mít přehled v tom, jaké výročí se v daný den slaví nebo vedět zajímavé informace z historie, tak si pusťte na Youradio Talk podcast Ozvěny minulosti. Jedná se o dvou až tří minutové epizody, takže se nemusíte bát, že vám tato forma vzdělání zabere velké množství času.

Pokud dáváte přednost delším pořadům a hlavně chcete být v obraze, tak určitě sáhněte po podcastu časopisu Reflex Prostor X. Moderátor Čestmír Strakatý zde zpovídá osobnosti a věnuje se aktuálním tématů jako pandemie covidu-19, doping u vrcholových sportovců, politika a další.

Hodně oblíbeným podcastem se mezi veřejnosti stává Příběh, který se opravdu stal od spisovatelky Markéty Lukáškové. Ta se soustředí na neuvěřitelné příběhy z minulosti. S autorkou tak projdete doslova průřezem dějin a velice oblíbený se stal jeden z posledních dílů o historii očkování. Dozvíte se například, proč si lidé v Číně v 15. století schovávaly strupy z neštovic kvůli očkování.

Zábava - další články

Doporučujeme