Pokračování Deníku Princezny se blíží. Co vše o něm už víme?

28. ledna 2023·Zábava·Redakce

Deník princezny (Foto: se souhlasem WALT DISNEY Pictures)

I když to někomu může připadat jako věčnost, co vzniklo pokračování filmu Deník princezny, tedy Deník Princezny 2: Královské povinnosti, brzy se dočkáme dalšího dílu. O 18 let později bylo potvrzeno, že se na pokračování můžeme skutečně těšit. Informace o třetím dílu přináší web Bustle.com.

Hlavní hvězda a princezna filmů je Anne Hathaway. Ta se svěřila časopisu People, že je velice vzrušující vidět, s jak velkým očekáváním se fanoušci těší, až bude třetí díl v kinech. Ani herci, ani diváci se už nemohou dočkat.

Děj

Deník princezny sleduje Miu Thermopolisovou (Anne Hathaway), stydlivou, a tak trochu trapnou středoškolačku z Kalifornie, která zjistí, že je ve skutečnosti princezna evropské země. Od své babičky, kterou hraje mistrně Julie Andrews, se pak musí naučit královským způsobům. Ve druhém filmu sledujeme Miu, jak se přizpůsobuje životu v genovijské královské rodině.

Filmy jsou založeny na stejnojmenných románech autorky YA Meg Cabot. Děj nadcházejícího dílu je zatím neznámí, nicméně se předpokládá, že naváže na původní dva filmy a nebude se jednat o remake nebo o retrospektivní vyprávění.

Obsazení

Anne Hathaway po celou dobu mluvila o tom, že by byla ráda, kdyby se mohla k roli princezny Mii vrátit a především, kdyby měla svou filmovou babičku Julii Andrews po boku. V roce 2019 dokonce veřejně prozradila, že ke třetímu dílu existuje scénář. Tvrdí však zatvrzele, že pokud to jenom trochu půjde, bude trvat na tom, aby ve třetím díle hrála i Julie. “Ať bude kdekoliv, přijedeme za ní, postavíme za ni zelené plátno a prostě to natočíme,” tvrdila Anne.

Na druhou stranu Julie řekla už dřív, že je její návrat nepravděpodobný. Přiznala, že by to bylo krásné, ale že je teď pro ni už příliš pozdě. Žádný z herců zatím nepotvrdil, ale ani nevyvrátil, že by se měl ve třetím díle objevit.

Zábava - další články

Doporučujeme