Policejní pes se k neúspěchům hokejového týmu vyjádřil jasně svým osobitým způsobem. Video je toho důkazem

8. prosince 2021·Zábava·Dominika Číčelová

Logo Philadelphia Flyers (Shutterstock)

Hokejový tým Philadelphia Flyers schytává v poslední době jednu prohru za druhou a jejich tragické skóre je už tak do nebe volající, že se na to nemůžou dívat ani tamější psi. Před pondělním zápasem se stalo něco, co okamžitě obletělo celý virální svět. Policejní pes se vykálel přímo doprostřed ledové plochy jejich domácího stadionu na logo tohoto hokejového týmu. Video se objevilo na Twitteru.

Zvířecí instinkt je a vždycky byl úctyhodný. Dokážou předpovědět povodeň, zemětřesení, nebezpečí, charakter člověka nebo lidské nemoci. Používání zvířecího instinktu ve sportu a sázkových kancelářích je celkem běžné. Není proto divu, že i jeden z policejních psů ve Filadelfii chtě vyjádřit svůj názor, přestože se ho na něj nikdo neptal.

Před pondělním utkáním s Coloradem chtěli Flyers vzdát hold místním policejním složkám. Při té příležitosti procházelo po ledové ploše několik policistů v doprovodu policejních psů. Jeden z nich se přímo uprostřed loga Flyers zastavil a vykonal svou potřebu. Toto video se ihned stalo virálním i s doprovodným komentářem: “I ten pes to poznal, jak Philly momentálně hraje.”

Flyers se totiž momentálně opravdu v NHL nedaří. Naposledy vyhráli 16. listopadu a od té doby to s nimi jde z kopce. V tabulce Metropolitní divize jsou předposlední a schytávají jednu prohru za druhou. Nepomohla tomu ani změna kouče.

Zábava - další články

Doporučujeme