Policisté se na Twitteru chlubili děkovnými dopisy. Lidé si myslí, že si je poslali sami

10. června 2020·Zábava·Karolína Stránská

Zdroj: Austin Police

Je zcela přirozené, že policisté se momentálně ve Spojených státech amerických netěší velké oblibě poté, co ulice den co den plní protesty proti brutalitě. Bylo by tedy logické, kdyby policisté ztráceli podporu veřejnosti. Tak tomu ale zjevně není v texaském Austinu.

Policejní oddělení v texaském Austinu se zdá být nedotčeno momentální krizí a nepokoji. Na Twitteru se pochlubili fotokoláží, na které se chlubí děkovnými dopisy, které obdrželi od svých fanoušků. Jejich sledující si však okamžitě všimli, že tu něco nehraje. Po bližším zkoumání se totiž ukázalo, že většina dopisů je psaná stejným písmem. Navíc na obálkách nejsou ani známky, ani adresy. Lidi jsou proto přesvědčeni, že se jedná o falešné dopisy, které si policisté vyrobili.

Na fotkách jsou desítky dopisů s krátkými vzkazy jako “Vážíme si vás” nebo “Děkujeme za vše, co děláte”. Lidé si však rychle všimli, že písmo se na obálkách až moc podobá a neváhali ho podrobit analýze. “Pane jo, všichni lidé v Austinu mají stejné písmo. Kvalita školní výuky musí být vážně dobrá,” pousmál se jeden ze sledujících. “Žádná známka, žádná adresa? To by mě zajímalo, jak se k vám ty dopisy vůbec dostaly,” poukazuje na chybu jiný.

 

Zábava - další články

Doporučujeme