Poslanec netušil, že má zapnutou kameru a odhalil se v plné kráse celému světu

6. října 2020·Zábava·ČTK

Ilustrační foto, Zdroj: Shutterstock

Paraguayský poslanec Ricardo González si uřízl ostudu před celým národem, když se nahý účastnil zasedání parlamentu. To se kvůli pandemii covidu-19 konalo prostřednictvím videokonference a poslanec byl doma. Zapomněl ale, že má na počítači zapnutou kameru, informoval argentinský server Infobae. Právě Argentina zažila podobný incident minulý týden.

“Neuvědomil jsem si, že nemám košili a že mám zapnutou kameru,” vysvětlil González. Z videa zveřejněného na sociálních sítích ale není jasné, zda byl nahý jen do půl těla; vypadá to, že možná neměl ani kalhoty. “Byl jsem nepozorný a vylil jsem si tereré na košili,” dodal s odkazem na místní nápoj s povzbudivými účinky, podobný čaji maté.

González se omluvil občanům i svým kolegům a slíbil, že požádá o prominutí celou poslaneckou sněmovnu na dalším zasedání. Předseda dolní komory parlamentu Pedro Alliana se k tomu nevyjádřil.

Podobný incident se stal v sousední Argentině, kde minul týden vyvolal pozdvižení poslanec parlamentu Juan Emilio Ameri. Ten během jednání sněmovny konajícím se také prostřednictvím videokonference doma na gauči své partnerce stáhl tričko z části prsou a políbil je. Předseda dolní komory parlamentu kvůli tomu přerušil schůzi a poslanci pozastavil výkon mandátu s tím, že komise projedná trest. Ameri ale den po incidentu mandát sám složi

Zábava - další články

Doporučujeme