První krize na ostrově: František čelí nepříjemné příhodě a Natália chce více ticha

3. listopadu 2020·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Svatba na první pohled: Natálie a František. Foto: reprofoto TV Nova

Novou show Svatba na první pohled, můžou diváci sledovat každou středu na obrazovkách televize Nova. Jde o sociální experiment, kde za pomocí vědy se jednotlivci snaží najít vysněného partnera. V prvním dílu jsme mohli vidět u oltáře první dvojici, Natálii a Františka. Po romantické svatbě novomanželé vyrazí na společnou svatební cestu na Zanzibar. Ovšem už zde se budou potýkat s prvními problémy a dojde i na menší výměnu názorů.

Trable v ráji

Nejprve to vypadalo na ideální shledání, pár má poměrně stejné názory. Postupně se nad vztahem ale začínají pohybovat mračna. Po pár dnech si na Zanzibaru začnou lézt na nervy. “Nezvládám lidi, kteří hodně mluví,” řekla Natália v ukázce pořadu. Ještě ale nehází flintu do žita. “Ale každý jsme nějaký. Snad se to zlepší, dávám tomu ještě šanci,” dodává.

Františkovi naopak zase nevyhovuje nevýřečnost novomanželky. “Kdybych si mohl aspoň něco přát, tak aby byla aspoň tolik ukecaná jako já,” říká sklesle manžel. Chápe, že jsou na tom oba stejně a pro oba to není úplně komfortní zóna. “Potřebuje třeba více toho ticha a víc toho prostoru. Má ale totální respekt ode mě a snažím se to jakoby vydržet,” doplnil v ukázce.

Nepříjemná ztráta

To ale není jediná věc, kterou budou na líbánkách novomanželé řešit. Františkovi se totiž stane nepříjemná příhoda. Během plavby na loďce ztratí snubní prstýnek. “No super ztratil jsem prstýnek,” povídá vyděšeně Natálii. Ta se na něj podívá s pobaveným úsměvem a popíchne ho. “Dával jsi tam špatnou ruku.”

Na videu jde vidět, že manželovi je ztráty líto. “Celý den si s ním hraju a teď mi ho vzala voda. Uplaval,” dodává. Základní symbol jejich nového svazku je tak nadobro pryč.

Podle pověr ztráta snubního prstýnku nevěští nic dobrého. Přináší to smůlu do manželství a lidé spolu sice zůstanou, ale budou se oba trápit. Zajímavé tak bude, jak se vztah bude ještě vyvíjet.

Zábava - další články

Doporučujeme