Rodina si nemohla dovolit péči o nemocného psa: Nechali ho u útulku s dojemným vzkazem

9. června 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Srdceryvný příběh pejska jménem Buckaboo oblétl svět. Křížence šarpeje našli ve středu ráno u vchodu do jednoho psího útulku v Sydney se vzkazem od jeho majitelů, který vysvětloval, že si rodina nadále nemůže dovolit hradit jeho léčbu.

Zaměstnanci útulku nalezli ve středu ráno psa u vchodu i s dojemným vzkazem. “Booka. Moje jméno je Boockaboo. Jsem vycvičený, ze začátku se možná budu bát. Mám vrozenou formu dermatitidy. Není nakažlivá, ale její léčba je poněkud nákladná,” stálo na listu papíru.

Neznámá rodina apelovala na útulek, aby pejskovi dali šanci. “Je to skvělý pes. Nemůžeme si nadále dovolit jeho léčbu. Boockaboo jsou 4 roky. Prosím, dejte mu šanci, máme ho moc rádi a je těžké ho opustit,” prosili majitelé.

“Vypadá to, že jim na tom psovi opravdu záleží,” svěřila se Stefania Kubowicz z útulku RSPCA serveru Yahoo7.  “Ten vzkaz je poměrně neobvyklý. Většinou lidé vyloží psa a neohlížejí se,” popisuje žena.

“Láme nám srdce, když vidíme milovaného rodinného mazlíčka opuštěného, protože si jeho páníčci nemohou dovolit veterinární péči a chápeme, že to může být velmi náročné rozhodnutí,” napsal Steve Coleman z RSPCA na Facebooku.

Nakonec se zdá, že by pro voříška přece jen mohly věci dopadnout dobře. Našla se totiž charita, která je ochotná léčbu uhradit. Pokud se rodina rozhodne vystoupit z anonymity a o pejska se opět přihlásí, může Booka nadále žít v milujícím prostředí.

Do you know this beautiful boy, and where his parents are? ??"The RSPCA is looking for the family of a dog called…

Zveřejnil(a) BIOpet Pet Care dne 13. červen 2018

Zábava - další články

Doporučujeme