Rybář Jakub Vágner si v seriálu Zoo zahraje sám sebe. Tvůrci dávají prostor nehercům

12. listopadu 2022·Zábava·Redakce

Jakub Vágner. (Foto: se souhlasem J. Vágner)

Po seriálu Slunečná má i jeho nástupce seriál ZOO veliký divácký úspěch. A tak se scenáristi snaží udržet přízeň fanoušků, jak to jen půjde. Stejně tak pro ně připravují stále nečekané zvraty a speciální postavy a jejich dějové linky. V rámci obsazení tak sahají i po lidech, kteří toho s herectvím příliš společného nemají. Nyní Extra.cz zveřejnil informaci, že novou tváří bude rybář Jakub Vágner.

Syn Karla Vágnera, který je hlavou velice úspěšné a velké rodiny, si zahraje v seriálu ZOO. Jakub Vágner si zahraje sám sebe a bude velkým kamarádem Haďáka. Scenáristi očividně rádi dávají příležitost lidem, kteří nejsou primárně herci, přestože s herectvím třeba už nějaké zkušenosti mají.

Nejprve do seriálu obsadili zpěváka Tomáše Kluse a nyní rybáře. Na place se nedávno objevil Kuba Vágner, scenáristé mu dali dějovou linku, že se kamarádí s Haďákem. Tomu se ztratili rodiče v Amazonii, a tak se chystají s Jakubem, který hraje sám sebe, na výpravu,” dozvěděla se redakce eXtra.cz od důvěryhodného zdroje ze štábu.

View this post on Instagram

A post shared by Jakub Vágner (@jakubvagner_official)

Podle zdroje Extra.cz by se mohli na Kubu diváci těšit už někdy po vánočních svátcích. V seriálu se objeví víckrát. Přestože se živí jako rybář, hraní mu prý šlo výborně.

“Natáčení bylo krátké, byl jsem tam jeden den a pak se ještě natáčel hlas, kdy budu mluvit na obraz. Byla to pro mě ale zajímavá zkušenost. Bylo to poprvé, kdy jsem hrál v seriálu, a produkci jsem za tuhle možnost vděčný,” potvrdil informace i sám Jakub Vágner.


Zábava - další články

Doporučujeme