Márovi dochází trpělivost a bere spravedlnost do svých rukou. Tohle provede Jakubovi

27. října 2022·Zábava·Redakce

Herci v seriálu Ulice. (Foto: se souhlasem TV Nova)

Konflikt mezi scénáristou Jakubem Štěpánkem (Jan Mansfeld) a Márou Marečkem (Kryštof Rímský) tento týden v seriálu Ulice vygraduje. Jakub se nedokázal smířit s tím, že ho Karla, manželka Máry (Markéta Stehlíková), odkopla, proto se rozhodl postupně mstít celé rodině. Manželi Karly, Márovi, dojde trpělivost a rozhodne si s ním vyřídit účty. Jak to celé dopadne, odtajnil herec v pořadu Na drbech s Tomášem Dastlíkem.

Mára, už ví o nevěře své ženy a všech incidentech týkající se scénáristy s jeho rodinou. Marečkovi mají aktuálně přidělenou policejní ochranu. Bohužel Mára má pocit, že policie nic nedělá, scénárista Jakub je stále na svobodě, a tak se rozhodne vzít spravedlnost do vlastních rukou. Pomáhat mu s tím bude bratr Karly Bruno.

Společně s Brunem ho odvezou na opuštěné místo. Mára použije svoje páky, odveze Jakuba do lesa, kde si pro něj připraví hrob, prozradil v pořadu herec. O dramatické zápletky tak ve čtvrtečním díle Ulice nebude rozhodně nouze. Touhle akcí ale kauza rozhodně neskončí. Mára ještě půjde na výslech kvůli Jakubovi a rodina Marečkových bude na něj pořád narážet a jen tak nezmizí, jeho opar tam bude pořád.”

View this post on Instagram

A post shared by Televize Nova (@tvnovaofficial)

Narozeniny v hrobě

Zajímavostí z natáčení je, že v ten den Mansfeld slavil 32. narozeniny. “Když jsme se dozvěděl, že na své narozeniny skončím v hrobě jako Jakub Štěpánek, přišlo mi to vlastně jako ideální rozloučení s touto postavou,” doplnil jeho představitel a dodal, že je to psychopat a u diváků dokázal vyvolat nemalou vlnu emocí. “Diváci chválili, jak uvěřitelně jsem Jakuba hrál, ale občas bohužel došlo i na slovní útoky mířené přímo proti mě.” To jim ale herec vždy řekl, že to jenom hraje a v reálném životě se mu takové chování rozhodně nelíbí.

Z jakého důvodu Mára bude předvolán k výslechu a jaké důsledky bude mít jeho pomsta pro něj, rodinu a zejména na vztah s Karlou? To se diváci dozví v následujících dílech oblíbeného seriálu Ulice.

Zábava - další články

Doporučujeme