S Hrou na oliheň se loučit nemusíme. Druhá série korejského seriálu bude

11. listopadu 2021·Zábava·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Tvůrce fenomenálního seriálu Hra na oliheň, který uchvátil neuvěřitelné množství diváků po celém světě, prozradil, že plánuje druhou sérii. Lidé se tak mohou těšit, co nového nejsledovanější seriál Netflixu přinese. Zároveň se mohou těšit na návrat hlavního hrdiny. S informací přišel Blesk.

“Nemám dobře propracované plány pro Squid Game 2. Je únavné o tom přemýšlet,” tvrdil podle Daily Mailu ještě nedávno tvůrce momentálně nejsledovanějšího seriálu Hwang Dong-hyuk, ale teď je vše jinak. Byla by veliká hloupost nevyužít popularity tohoto příběhu a nedat fanouškům další možnost setkat se s tímto jedinečným seriálem a jeho hlavní postavou Gi-hunem. Ten se totiž podle režisérových slov do seriálu vrátí.

“Mám skoro pocit, že nám nedáváte na výběr,” uvedl směrem k seriálovým fanouškům. O čem druhá série bude, však ještě úplně jasné není. Víme ale, že postava Gi-huna v podání herce Lee Jung-Jae, se do příběhu vrátí. “Gi-hun se vrátí a udělá něco pro svět,” uvedl režisér a prozradil, že by se v pokračování také rád zaměřil na maskovanou postavu “Front Mana”, který dohlíží na průběh her.

V seriálu Hra na oliheň se lidé uchází o účast ve hře, kde je hlavní výhrou pohádkový jackpot, až při první hře však zjistí, že buď je čeká výhra ve hře, anebo smrt. Nechme se tedy překvapit, jaké dobrodružství nás v pokračování čeká.

 

 

Zábava - další články

Doporučujeme