Sex je stále stejný, ale jak se změnily holky ze Sexu ve městě? Zrají jako víno a vrásky jim sluší

19. července 2022·Zábava·Redakce

Sex ve městě (Foto: Profimedia)

Nova Cinema nám dala možnost zavzpomínat na legendární čtveřici holek, které vám mohou lézt na nervy stejně dobře, jako je můžete zbožňovat. V neděli totiž reprízovala první díl filmu Sex ve městě, který měl premiéru už před 14 lety. Jak se od té doby Samantha, Carrie, Charlotte a Miranda změnily?

 Carrie Bradshaw – Sarah Jessica Parker

Nejznámější a nejhlavnější postava, která provází celým seriálem i filmy se podle fanoušků změnila nejvíc. Sice jí přibylo pár vrásek, ale stále má dokonale štíhlou postavu, kudrnaté vlasy a dech beroucí, nezaměnitelný styl.

SARAH JESSICA PARKER (Foto: Profimedia)

Samantha Jones – Kim Cattrall

Samantha, jejíž zálibou byl sex… spoustu sexu, se stala podle průzkumu tou nejoblíbenější postavu celého seriálu. Ať už tomu tak je kvůli jejímu apetitu, nebo kvůli jejím dokonalým hláškám, je velká škoda, že se v pokračování seriálu A jak to bylo dál neobjevila. Oficiální vysvětlení přišlo skrz časopis People, že se Kim už před kamerou nechce svlíkat. Neoficiální je její nepřátelství se Sarah.

Kim Cattrall (Foto: Profimedia)

Miranda Hobbes – Cynthia Nixon

Nekompromisní a nezávislá právnička Miranda svou nezávislostí skvěle doplňuje tuto čtveřici. Herečka, která je s touto postavou neodmyslitelně spjatá si prošla rakovinou prsu, a dokonce se přiznala k bisexualitě. Na svůj věk vypadá skvěle.

Cynthia Nixon (Foto: Profimedia)

Charlotte York – Kristin Davis

Její postava se zcela vymyká jejímu skutečnému životu. Zatímco Charlotte je spořádaná slušňačka, Kristin si prošla peklem, když se léčila z alkoholismu. Podle jejích slov ji seriál zachránil od recidivy.

Kristin Davis (/Foto: Profimedia)

 


Zábava - další články

Doporučujeme