Carrie Bradshaw ještě není dost. Dočkáme se pokračování návratu seriálu Sex ve městě A jak to bylo dál…?

24. března 2022·Zábava·Redakce

Sex ve městě (Zdroj: ČTK)

24 let poté, co se Carrie Bradshaw poprvé prošla na televizních obrazovkách po New Yorském chodníku v lodičkách Manolo Blahnik v prvním díle úspěšného seriálu Sex ve městě, se velice oblíbeným stalo i pokračování A jak to bylo dál... Po zhlédnutí dramatu mezi Stevnem a Mirandou a jejím dramatickém odjezdu jsme jak na jehlách, zda se dočkáme pokračování tohoto příběhu. Informace o tom přináší Cosmopolitan.

Pro všechny fanoušky Sexu ve městě je to jednznačně skvělá zpráva. Pokračování seriálu Sex ve městě A jak to bylo dál… bylo oficiálně potvrzeno! Poslední epizodu první série jsme sice mohli vidět celkem nedávno, přesto je již jasné, že se opět připojíme ke Carrie, Charlotte a Mirandě.

Sarah Jessica Parker, která hraje hlavní postavu Carrie napsala na svém instagramu: ” 2 série. Děkujeme našemu publiku. Jednoduché a prosté. Jste naše lásky a máme vás moc rádi.” Cynthia Nixon, představitela Mirandy zase napsala: “Vracíme se s druhou sérii!” Tvůrce seriálu už jednou naznačil možnost pokračování. Vždy, když natáčeli, připadalo mu to jako začátek. Ne začátek, střed a konec, takže možnost pokračování je k dispozici. Stačí mít jen dostatek dobrých příběhů.

Na koho se můžeme v další sérii těšit?

Vzhledem k tomu, že se představitelky Carrie a Mirandy vyjádřily na svých sociálních sítích o pokračování, je pravděpodobné, že ty v seriálu uvidíme. Nebudeme ochuzeni ani o Charlotte. Pokud jde o širší obsazení, tam je to celkem nejsané. Snad se dočkáme nových oblíbených postav, které se nám dostaly do srdcí s příchodem A jak to bylo dál… Co nás ale skutečně zajímá je, zda uvidíme muže, se kterým se Carrie na konci posledního dílu líbala.

Kdy se pokračování dočkáme?

To se momentálně ještě vůbec neví, protože se o tom teprve rozhodlo. Nicméně vzhledem k tomu, jak rychle probíhalo natáčení první série, bychom se možná mohli prvního dílu dočkat už na konci roku 2022.

Zábava - další články

Doporučujeme