Soutěž o nejvtipnější fotky zvířat zná vítěze! Tahle GALERIE vás zaručeně rozesměje

16. prosince 2017·Zábava·Redakce

To je ale sranda.

Příroda je místem divů. Tahle galerie vás o tom určitě přesvědčí. I zvířata totiž občas vyvedou nějaký kousek, který opravdu stojí za to a několika fotografům se podařilo tyto momenty zachytit a získat za to cenu.

I přes vtipný nádech, který opanuje tuto soutěž, její zakladatelé tvrdí, že nejde pouze o pobavení. Skrze každoroční sbírku snímků se snaží upozornit na zachování prostředí pro divokou zvěř.

“Poslední dva roky jsme viděli neuvěřitelné příspěvky. Chceme, aby zvířata byla reprezentována více než kdy dřív. Běžte ven a začněte fotit, ať jste kdekoliv. Tuhle soutěž může vyhrát i veverka,” uvádí.

Letošní nejúspěšnější fotky se skutečně povedly. Vítězem se stal fotograf, kterému se podařilo zachytit trojici ptáků, z nichž jednomu dává posed na větvi solidně zabrat a nějak se mu nedaří vyškrábat se za ostatními.

I zvířata mají ostatně své dny. Těchto 17 fotografií vám ukáže, že dělají dost nevšední věci. Na několika fotkách si možná dokonce řeknete, že to samé dělají lidé. Ať už je to usmívající žralok, nebo zpívající žába, tyhle fotky vás vážně dostanou!

Zábava - další články

Doporučujeme