Tati, mně se chce kadit! Syn náměstka narušil v přímém přenosu televizní rozhovor

24. května 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Náměstek ministra zahraničí Martin Smolek. (Foto: ČTK)

Každý rodič jednou za život určitě zažil situaci, kdy se vaše ratolest na veřejnosti rozhodne vypustit nevhodnou poznámku, popřípadě dělá něco, co se v daný moment úplně nehodí. Své o tom ví také náměstek ministra zahraničí Martin Smolek, kterému do živého vstupu skočil malý syn s neodkladným požadavkem. Video se okamžitě stalo hitem internetu.

Náměstek ministra zahraničí se v pořadu České televize 90´ vyjadřoval k možnosti občanů České republiky vycestovat a k zřízení visegrádského covid pasu. V jeden moment mu do místnosti vešel jeho malý syn s urgentním požadavkem.

“Tati,” řekl syn, když přišel k monitoru, kde zrovna Smolek poskytoval rozhovor televizi. Na to okamžitě s vtipem reagovala moderátorka. To budete slavný jako v BBC,” řekla Zuzana Tvarůžková. Připomněla tak divákům podobnou situaci, ve které se ocitl v roce 2017 politolog Robert Kelly.

Syn se ale nenechal odbýt a ihned tatínkovi sdělil, co měl na srdci. Tatí, mně se chce kadit!” To posléze několikrát zopakoval.  Smolek se hned omluvil a statečně se snažil dál pokračovat v rozhovoru.

Moderátorka se také nenechala vyvést z rovnováhy. Doba covidová, lockdownová prostě přináší i takovéto momenty. Pane náměstku, pokud chcete, tak pokračujte,” dodala Tvarůžková. Chlapec se poté objevil v záběru i s hračkou, Smolek ale rozhovor zdárně dotáhl do konce.

Není to prvně co děti nevědomky vběhly do vysílání. Nejznámějším je již zmíněný rozhovor s politologem Robertem Kellym. Do pracovny mu vběhly jeho dvě děti, které se jeho manželka poté snažila rychle vyvést z místnosti.

Větší trable s dcerou a jejím obrázkem s jednorožcem zažila odborná asistentka londýnské School of Economics Clare Wenhamová. Ta řešila v rozhovoru pro BBC dopady pandemie a její malá dcera za ní řešila, na které poličce bude lépe obrázek vypadat. Zde se zapojil do debaty i moderátor, který poznamenal, že nejlépe bude obrázek vypadat na spodní poličce.

Zábava - další články

Doporučujeme