Tenhle vepřík se má lépe, než vy! K Vánocům dostal obleček od Gucciho

27. prosince 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / steveaaronberman

Prasatům by asi málokterý člověk záviděl. S tímhle krasavcem jménem Chuy byste si to však možná přece jen vyměnili. Má se totiž doslova jako »prase v žitě«! A to i přes to, že již narostl úctyhodných rozměrů.

Kdyby se Chuy narodil někde jinde, nejspíš by už nebyl mezi námi, a nebo by čekal na porážku. Tomuto osudu se však vyhnul, a to více, než úspěšně. Dostal se totiž do domácnosti Marcely Iglesias, která o něj pečuje skutečně královsky.

Američanka žijící v Los Angeles nejprve věřila, že si pořizuje roztomilé mini-prasátko, které bude v dospělosti vážit nanejvýš 18 – 20 kilogramů. Stačil však pouhý půlrok a blondýnka zjistila, že Chuy bude nakonec zřejmě mnohem větší.

Dnes váží pašík přes 100 kg a je opravdu dobře rostlý. Jeho velikost však pro Marcelu nakonec není žádný problém. Ani na okamžik nepřemýšlela o tom, že by se ho vzdala a místo toho ho nadále chová u sebe doma. Během rozsáhlých kalifornských požárů dokonce riskovala vlastní život a zůstala s ním ve svém domě, protože ho nemohla evakuovat.

Žena za své prase ročně utrácí stovky až tisíce dolarů. A nejinak tomu bylo i letos o Vánocích. Chuy dostal módní doplňky značky Gucci a speciální obleček na míru. Prohlédněte si naši galerii!

View this post on Instagram

I love to wash my #pig ?Chuy. Water? is warm so he is fine. ?IF YOU LOVE OR LIKE ANIMALS PLEASE CONSIDER BECOMING #VEGETARIAN OR #VEGAN ? #Petpig #chuytheminipig #instapig #pigsofinstagram @pigztagram #chancho #chanchito #marcelaiglesias

A post shared by MARCELA IGLESIAS (@marcelaiglesiashollywood) on

Zábava - další články

Doporučujeme