To je gól! Když dívka zjistila, co se skrývá v ozdobách její babičky, dostala záchvat smíchu! FOTO

18. prosince 2017·Zábava·Karolína Stránská

Zdobení stromku je tradicí téměř ve všech rodinách a obvykle se na něm podílí většina členů. Tento zvyk chtěla uctít i rodina z Birminghamu. Při bližším ohledání babiččina stromečku však vnučka místo záchvatu vánoční nálady dostala záchvat smíchu.

Babička (74) se své vnučce Alex hrdě chlubila novými ozdobami, které si nedávno pořídila. Byly výrazné fialové barvy a nádherně se vevnitř třpytily. Když je však Alex začala věšet na stromek, všimla si něčeho, co jí vhrklo slzy smíchu do očí. Vevnitř se totiž ukrývala třpytivá tanga.

Její babička nekoupila vánoční ozdoby, ale spodní prádlo ve vánočním balení. Babička se okamžitě začala smát, když jí vnučka prozradila, k čemu došlo.

“Prodavač si o mně musel v krám myslet, že jsem zvrhlá. Vždyť jsem jich koupila šest,” dodala babička pro Daily MailAlex tuto vtipnou historku sdílela na sociální síti, kde zveřejnila i vtipné snímky. “Moje babička, které je 74 let, si koupila vánoční koule v obchodě s oblečením. Nejsou to ozdoby, jsou to fialová tanga. Mějte krásné, zvrhlé svátky,” uvedla v komentáři.

Pod příspěvkem vzniklo vlákno uživatelů, kteří zažili podobně komické příhody. “Můj syn byl jeden den u prarodičů a přiznal se, že má suché rty a babička mu tak darovala mastičku na rty. Až poté zjistil, že je to třešňový lubrikační gel,” uvedl jeden z komentujících.

Zábava - další články

Doporučujeme