To je umění. Žena propásla svou vlastní svatbu, zbyly jí oči pro pláč

17. ledna 2020·Zábava·Karolína Stránská

Jak zcela promarnit 345 tisíc korun? O tom by mohla vyprávět tato žena! Ze své vlastní svatby stihla pouze hostinu. To ale nebylo to nejhorší.

Na konci dne, který se má údajně řadit mezi ty nekrásnější ve vašem životě, zbyly této nevěstě pouze oči pro pláč. A nejednalo se o slzy štěstí. Do zoufalého vztahu ji dostala řada nešťastných příhod, která se jí v její výjimečný den udála. Její svatba by se dala definovat frází “nestíhám!”.

To začalo už u vizážisty. To, co jí vytvořil líčidly na obličeji, se jí totiž vůbec nezdálo a proto se rozhodla vrátit domů a makeup si odlíčit, jak uvedl deník Daily Mail. Do obřadu v té chvíli však zbývala pouhá hodina a půl.

Když dorazila domů, její rodiče jí oznámili, že na žádnou svatbu nepůjdou. Nichola vzala své děti a odjela s nimi do hotelu. Tam však zjistila, že její osmiletá dcerka s sebou nemá své společenské šaty. Náhle jí přišla textová zpráva od drůžičky, které onemocnělo dítě. Říkáte si, že takový příběh člověk nevymyslí?

V slzách zavolala nastávající nevěsta svému snoubenci. “Byl v kostele s mým nejstarším synem. Všichni naši hosti byli už usazeni a když mi Darren řekl, ať si laskavě pospíším, ještě víc mě vystresoval,” uvedla Nichola.

V té chvíli už žena tušila, že nemá absolutně žádnou šanci to na obřad stihnout včas. Nebyla totiž oblečená ani namalovaná. Poté, co zmeškala svůj vlastní obřad, se dostavila aspoň na hostinu. Pokud však čekala slova útěchy od svého snoubence, pěkně se spletla. “Tohle není něco, přes co se jen tak přenesete,” přiznal ženich.

Nakonec se dvojice rozešla. “Oba víme, že je to kvůli té svatbě. Já jen doufám, že mi  někdy odpustí,”dodala žena.

Zábava - další články

Doporučujeme