Tohle VIDEO vás dojme! Chlupaté štěně přesně ví, co chce

1. února 2018·Zábava·Karolína Stránská

Zdroj: Facebook / Koreaboo

Tak tohle je skutečně roztomilé! Malé štěně si ve zverimexu zřejmě s jistotou vybralo svého nového pána. Video, na kterém huňaté psí mládě opakovaně skáče do rukou neznámé osoby, se rychle stalo virálním. Zhlédlo ho už téměř 37 milionů lidí!

Tak tohle video vás opravdu dojme. Po internetu kolují záběry, které zachycují opravdu pevně rozhodnuté štěně. Pejsek se zřejmě nachází v jakémsi zařízení na způsob zverimexu nebo psího útulku, kde si zákazníci vybírají své budoucí zvířecí miláčky.

Jakmile se neznámá žena s delšími vlasy k chlupaté kuličce přiblíží, není už štěně nadále ochotné setrvat ve svém boxu. Malý mazlík ji nejprve vyvede z míry, když jí nečekaně skočí přímo do náruče. Pobavená žena položí pejska opět do jeho kotce, ten tam však už nemíní zůstat ani minutu a zas a znovu skáče ženě vstříc. Štěňátko se zjevně baví a pokouší se zákaznici olíznout obličej.

Není náhodou, že dojemné video vidělo už téměř 37 milionů lidí po celém světě. Bohužel není známé, jestli si zachycená žena štěňátko nakonec odnesla s sebou, nebo ne. Pokud by tak ale neučinila, jistě si slavný mazlík našel nejen díky svému videu zájemců dost.

CUTEST PUPPY EVAR

OMG.. I'm going to DIE at how adorable this puppy is!!! <3╰▶ LIKE Koreaboo for more viral videos!

Zveřejnil(a) Koreaboo dne 27. květen 2015

 

Zábava - další články

Doporučujeme