Trump se stal na internetu hitem, lidé si na jeho účet tvoří neotřelé vtípky

12. listopadu 2020·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Donald Trump (Foto: AP/Evan Vucci/ČTK)

Donald Trump v nejbližší době s jistotou opustí Bílý dům. Jak je ale z médií známo, Trump se svého teplého prezidentského místečka vzdát nechce. A snaží se volby zpochybnit za každou cenu. Toho samozřejmě využila veřejnost a na jeho účet tvoří vtipné videa, fotky a koláže.

Po sečtení volebních hlasů sice Joe Biden prohlásil, že je poctěn volbou Amerčanů za zvolení 46. prezidentem. Bohužel volby ve Spojených státech nejsou ještě zdaleka u konce. Dosluhující prezident Donald Trump nechce uznat výsledky a pouští se do série soudních sporů, které budou trvat až do 8. prosince.

Dokonce někteří kolegové Trumpovi doporučili, aby výsledky přijal, ale marně. On se svého teplého hnízdečka (Bílého domu) vzdát nechce. Z toho důvodu se většina lidí na internetu baví na účet poraženého republikánského kandidáta. My jsme pro vás vybrali některé z nich.

“Přímý přenos Trumpa z Bílého domu,” napsala uživatelka Twitteru k videu, kde se prezident nechce vzdát svého skákacího míče, který představuje pro něj všechno.

Jde vidět, že se svými výroky prezident někde musel inspirovat. V úvahu přichází i Česká republika. S jedinou věcí s ním ale můžeme souhlasit, že je to opravdu moc smutné.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

😳😢😭😭 #tmbk #zapnizvuk

Příspěvek sdílený TMBK (@tmbkofficial),

A slavný výrok nesmí chybět.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Trumpiš #tmbk

Příspěvek sdílený TMBK (@tmbkofficial),

Trump byl volbami tak posedlý, že dokonce během volby měl potřebu kontrolovat volbu svojí manželky Melanie. Přeci jenom musel si nejprve zamést před vlastním prahem.

“Trum se bojí, že jeho žena volí Bidena.”

Foto: Facebook Nana Wakuvuruga

k vtípkům se přidala i známá letecká společnost Raynair. Ta upozornila na jeho brzké vyhlášení se za vítěze voleb.

“Trump vyhlásil své vítězství zhruba podobně předčasně, jako kdyby vystoupil z letadla dřív, než přistane. Nedoporučujeme.”

Tak snad to nedopadne tak, že se budou s Joe nahánět po Bílém domě a navzájem se strašit…

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

2021 #tmbk

Příspěvek sdílený TMBK (@tmbkofficial),

 

Zábava - další články

Doporučujeme