Váš hudební vkus prozradí i to, jaká jste milenka. Nejvíce fetišistů je mezi milovníky elektronické hudby

17. července 2023·Zábava·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Věděla jste o tom, že váš hudební vkus na vás může prozradit, jaká jste milenka? Podle americké studie firmy TickPick má hudba, kterou nejraději posloucháte, vliv na váš sexuální život. Co na vás tedy prozradí oblíbené skladby?

Kdo je se svým sexem spokojený?

Pouze padesát sedm procent z dotazovaných bylo spokojeno se svým sexuálním životem, ale ukázalo se, že nejspokojenějšími jsou posluchači country hudby. Naopak nejméně uspokojeni jsou fanoušci popové hudby. Teorie, proč to tak je, zní, že jsou to většinou mladší populace, které ještě nemají jasnou představu o své sexualitě.

Kdo vydrží nejdéle?

Nejvytrvalejšími milenci jsou prý posluchači blues. Možná že jeho mazlivé tempo s tím má co do činění, ale statistika tvrdí, že v průměru je jejich sexuální seance dlouhá šestnáct minut. Ukázalo se také, že fanoušci hip hopu neradi poskytují orální potěšení a těmi nejpřecitlivělejšími v ložnici jsou folkaři.

Jak to máte rádi?

Nejvíce milovníků polohy zezadu bylo mezi posluchači hip hopu, přes čtyřicet procent. Druhá nejsilnější skupina byli popoví posluchači, kteří preferují misionáře. Metaloví fanoušci to nejraději dělají v poloze na koníčka.

Kdo je největší fetišista?

Každá “hudební skupina” prý také tíhne k různým fetišům. Ze všech hudebních fanoušků se nejvíce fetišistů ukázalo být mezi těmi, kteří milují elektronickou hudbu.  BDSM praktiky milují nejvíce posluchači indie rocku, převlékání a hraní různých rolí mají rádi country fanoušci, na spodní prádlo si nejvíce potrpí milovníci popu a jazzisti zase prahnou po nožkách. Nejméně fetišistů je prý mezi klasickými rockery.

Kdo používá ochranu?

Používání ochrany, především při festivalových hrátkách nebo jakémkoli sexu na jednu noc, by mělo být samozřejmostí. Nejvíce na to dbají heavymetaloví, alternativní a hiphopoví milovníci a nejméně používají ochranu country svůdníci.

Zábava - další články

Doporučujeme