Co nás čeká tento týden? Pro někoho to bude samé zklamání, jiní budou chtít všechny opečovávat

17. července 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Je tu začátek dalšího týdne, a tak není od věci podívat se, co nás opět čeká a nemine. Na co se mohou těšit Panny, na co si mají dát pozor Býci a kterému znamení bude tento týden hej? Mrkněte, ať vás jen tak něco nepřekvapí.

Beran

Nedělejte si legraci z ostatních, mohlo by se vám to vymstít. V tomto týdnu by se mohlo stát, že se vámi někdo pokusí manipulovat. Jakmile něco takové zaznamenáte, okamžitě to zarazte. Ve věcech zábavy a koníčků se nechtě vést touhou.

Býk

Trápíte se, protože se bojíte o svou svobodu. Ve vztahu panuje rutina, která vás začíná neuvěřitelně nudit. Chcete se bavit a máte chuť něco vyvádět. Stejně tak pracovní povinnosti vám dodávají pocit sevření. Dejte si pozor na sliby, které nebudete moci splnit.

Blíženci

Tento týden pociťujete frustraci. Ať už vás tíží nemoc nebo práce, není to nic příjemného. Absolutně se vám nechce podřizovat se ničím potřebám. Chcete být sami sebou a dělat jen to, co se vám chce… a to víc než obvykle.

Rak

Máte z něčeho strach, ale zkuste brát věci takové, jaké jsou. Snažte se pohybovat v přírodě a na harmonických místech, která vám dodají tu správnou energii a sílu. Až vám bude nejhůř, objeví se někdo, kdo vás nasměruje správnou cestou.

Lev

Okolnosti tohoto týdne vás přinutí relaxovat, jak fyzicky tak duševně. Pokud podnikáte, měli byste si udělat pořádek ve finančních záležitostech. nejspíš vás čeká nějaká kontrola, která by nemusela dopadnout dobře.

Panna

Tento týden budete mít skvělý pocit ze zdokonalování své denní rutiny. To bude fungovat jako balzám na vaši duši. Dejte si ale pozor na to, aby vaše pořádkumilovnost nepřerostla do pedantství. Pokud před vámi stojí problém, který nemůžete vyřešit, mohlo by to přinést fyzickou únavu a ztrátu energie.

Váhy

Jste kreativní a máte chuť něco ve svém životě změnit. Máte dilema, zda do významné změny jít, nebo zůstat v tom, co se od vás očekává. Když někdo ve vašem okolí neodpovídá vašim představám a nesdílí vaše názory, máte tendenci se od něj izolovat. To ale může vést k pocitu samoty.

Štír

Máte tendenci být k ostatním kritičtí a mohlo by se stát, že je začnete neprávem poučovat. S tím ovšem daleko nedojdete. Máte opečovávatelskou náladu, ovšem všeho s mírou. Ne každý by to mohl pochopit tak, že to s ním myslíte dobře.

Střelec

Tento týden bude ve znamení zklamání, přílišného očekávání a nesplněných slibů. Ať už z vaší strany nebo ze strany okolí. Nesnažte se ale na lidi, kteří vás tentokrát zklamou, zanevřít. Určitě vám pak lépe nebude.

Kozoroh

Finančně se vám daří a tak celkově vám vane do plachet čerství vítr, který vás popohání kupředu. V každém, kdo by vám v rozletu mohl bránit, vidíte nepřítele. Čekají vás vzrušující zážitky, které vám navnadí pocit nesmrtelnosti.

Vodnář

Chcete být středem pozornosti. Děláte to, co vás baví, věnujete se dětem, milostným záležitostem či koníčkům. Ideálně trávíte svůj čas na dovolené. Je-li pro vás těžké být spontánní, podívejte se na to, co vás drží zpátky.

Ryby

Tento týden bude láskyplný. Máte chuť pečovat o své blízké, o zahradu, o domácnost nebo o své mazlíčky. Nejlepší pro vás bude, když budete trávit čas v přírodě. Příliš se ale lidí nestraňte, nebo budete mít pocit osamění.

Životní styl - další články

Doporučujeme