VIDEO: Drama se šťastným koncem! Popeláři zachránili malé štěňátko

28. srpna 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Twitter / fernando

Pokud máte špatný den, tohle vám náladu zaručeně zlepší. V tomto případě totiž všechno dobře dopadlo, i když mohlo dojít až na nejhorší. Naštěstí tihle uruguayští popeláři neignorovali zvířecí nářek a nakonec se jim povedlo zachránit krásné štěňátko.

Popeláři z Uruguaye zaslechli 23. 8. během práce nešťastný nářek z hromady odpadu v jejich popelářském autě.  Muž jménem Fernando Marie se s kolegy rozhodl situaci prozkoumat a smetí prohrabal. A najednou uviděl něco, co mu změnilo den. Uprostřed hromad nechutného odpadu kňučelo krásné a na první pohled zdravé štěňátko.

“Náklaďák byl plný odpadu, a my jsme pořád slyšeli ten nářek. Pořád se ztišoval, jako kdyby se utápěl v odpadcích. Tak jsme vzali nějaké lopaty a začali jsme hrabat,” popsal Fernando serveru The Dodo. Pracovníci postupovali opatrně a nakonec se skutečně dostali až k malinkatému štěněti. Muži ho samozřejmě ihned vytáhli ven, našli krabici a udělali mu provizorní pelíšek.

Kolegové ještě chvíli popelářský vůz prohledávali, kdyby náhodou byla uvnitř další štěňata, žádné další zvíře už ale nenašli. Jak se pejsek do otřesné situace dostal, už se asi nikdy nedozvíme. Naštěstí však všechno dopadlo dobře. Zvířátko bylo v dobrém zdravotním stavu i navzdory okolnostem a jeden z členů popelářského týmu se rozhodl, že krásného pejska věnuje své malé dceři a dá mu domov.

“Neměl jsem zrovna dobrý týden, ale od té doby jsem velmi šťastný,” svěřil se Fernando Marie. “Abych byl upřímný, zlepšilo mi to celý rok,” dodal muž.

Zábava - další články

Doporučujeme