VIDEO: Kalhotky, které zavibrují při každém gólu? Reklama sklízí obrovskou kritiku

17. června 2018·Zábava·Karolína Stránská

Kolik dvojic se pohádá během mistrovství světa? Zatímco muž by rád sledoval všechny zápasy, ženu to nebaví. Toho se chytla jedna firma na spodní prádlo a čelí obrovské kritice.

Mexický výrobce spodního prádla Vicky Form přišel s opravdu originálním konceptem. Kalhotky, které během každého gólu zavibrují. Co si od toho slibuje? Že ženy budou fotbalem nadchnuty více než kdy dřív.

K novému výrobku samozřejmě zveřejnili i reklamu, která však mnohé uživatele sociálních sítí pobouřila. Je totiž poměrně odvážná. Video totiž na začátku informuje diváky, že ročně se 4 miliony dvojic rozejdou kvůli fotbalu. Následuje diskuze muže a ženy, kteří řeší problémy, které způsobil fotbal v jejich vztahu.

Žena popisuje svého partnera jako nemocného, protože zapne televizi a nikdo jiný náhle neexistuje. “Co je s nim špatně? Kvůli fotbalu?”

Vypravěč však vysvětluje, že Vicky Form našla řešení, aby byli oba nadšeni fotbalem. Ženám se však musí pomoci právě vibracemi.

V druhé části videa se vše stupňuje a atmosféra houstne, když náhle vibrace přestanou. Žena pak vyskočí a začne křičet na televizi, že to byla jasná penalta. Jak si asi dovedete představit, reklama nesklidila u feministek příliš velké nadšení. Mnohé ji značili za sexistickou.

Zábava - další články

Doporučujeme