VIDEO: Královská svatba v ohrožení? Šílená fanynka chce Harryho pro sebe!

18. května 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Reprofoto Youtube / Shutterstock

Princ Harry má po celém světě řadu obdivujících fanoušků a zejména fanynek. Některé ovšem mohou být až trochu moc milující. Žena jménem Victoria McRae před několika lety prince Harryho políbila a dodnes je do něj tak zamilovaná, že si v sobotu chce vzít Harryho místo Meghan ona sama!

Když před několika lety zavítal britský princ Harry do australského Sydney, nemohla si to mladá žena jménem Victoria McRae nechat ujít. Australanka totiž k šlechtici už dlouho chová velmi vášnivé city. Při jeho setkání s veřejností se proto nutně musela probojovat do předních řad a s sebou vzala i extravagantní transparent, na kterém žádala mladého prince o ruku.

Na hlavě přitom měla falešnou korunku, aby mu ukázala, že by z ní byla báječná princezna. Pobavený princ se ženou prohodil pár slov, během nichž ho Victoria požádala, jestli ho může políbit na tvář. Zaskočený mladík souhlasil a mírně se k fanynce nahnul. Toho ona fikaně využila, otočila jeho hlavu a políbila ho přímo na rty!

Od té doby je do zrzavého prince bezhlavě zamilovaná. Ačkoli celý svět oslavuje jeho lásku k americké herečce Meghan Markle, Victoria o jejich štěstí nechce ani slyšet. A rozhodla se dokonce, že ve svatební den 19. května pojede do Londýna!

Victoria však nebude jen tak nečinně přihlížet jako miliony dalších lidí. Žena se rozhodla, že si oblékne své vlastní svatební šaty a stoupne si tak, aby ji ženich nemohl přehlédnout. Kdyby si to princ na poslední chvíli rozmyslel, bude připravená!

Zábava - další články

Doporučujeme