VIDEO: Moc tlustá na tanec? Žena to rozjela, aby kritikům zavřela pusu

23. května 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Whitney Thore odjakživa milovala tanec. Protože má ale silnou nadváhu, musela se v životě vypořádat s nemalou dávkou kritiky a drsných komentářů. Podle mnohých je příliš tlustá na to, aby mohla dobře tancovat. Žena se rozhodla, že se kritice postaví čelem a zveřejnila několik videí, na kterých to pořádně rozjíždí.

Whitney Thore milovala tanec už jako malá holka. Postihl ji však syndrom polycystických ovarií, kvůli kterému ji trápily poruchy příjmu potravy, změny nálad a hormonální nerovnováha. Na tuto nemoc není žádný lék. Whitney postupně přibrala až 45 kg a vyvinula si pořádnou nadváhu.

A její fyzická kondice ji velmi trápila. Sebevědomí jí spadlo na nulu a pohled do zrcadla se pro ni stal pořádnou výzvou. Denně se musela potýkat s komentáři, že je tlustá, nechutná a odpudivá. Nakonec skončila v depresích.

Naštěstí má ale její příběh dobrý konec. Whitney si uvědomila, že není důvod, proč by se měla vzdát své lásky k tanci jen proto, že se jí při něm pohupuje na těle o něco víc špíčků, než by se některým lidem líbilo. Rozhodla se, že se dehonestujícím poznámkám postaví čelem a zveřejnila několik videí s názvem “Fat girl dancing”, neboli “tlustá holka tancuje”. A díky tanci opět našla radost ze života.

Zábava - další články

Doporučujeme