VIDEO: Obyčejný zloděj se proměnil v zachránce

15. dubna 2018·Zábava·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

Nevídaná věc se stala v pařížském metru. Muž okradl sedícího opilého muže, který čekal na vlak, ale vzápětí mu pomohl dostat se ven z kolejiště, kam zanedlouho spadl.

Každý svatý má minulost. Každý hříšník má budoucnost,” napsal tehdy spisovatel Oscar Wilde. Citát přesně pasuje na příběh zloděje z pařížského metra. Bezpečnostní kamery jej zachytily, když se procházel kolem opilého muže, který bezvládně seděl na sedačce při čekání na vlak. Jakmile zloděj poznal, že muž se nebude bránit, využil příležitosti, vzal mu peněženku a odešel.

To však není konec příběhu. Chvíli poté se muž probudil, zvedl se a nevědomky si to namířil přímo do kolejiště, kam nakonec spadl. Více zarážející je ale chování muže, který pád opilého mladíka do kolejiště sledoval a nic neudělal. Když však přijíždělo metro, objevil se v záběru zloděj, který pelášil po nástupišti, aby mladíkovi pomohl dostat se z kolejiště. Strojvůdce naštěstí vlak dokázal zastavit ještě před mladíkem, kterému pomáhal ven člověk, jenž mu před chvílí ukradl peněženku.

Zábava - další články

Doporučujeme