VIDEO: Žena letěla přes půlku světa kvůli tomuto? Důvod vás rozesměje

9. července 2018·Zábava·Lukáš Vaněk

Zdroj: Georgina Wilkinson (Facebook)

Člověk je schopen prakticky čehokoli, pokud jde o "pomstu". Američanka Georgina Wilkinson letěla za svým kamarádem přes půlku světa jen proto, aby ho překvapila a předala mu babu.

Američanka hraje spolu s dalšími kamarády hru na babu od roku 2014, když byli společně v Číně. Navzájem se překvapují a využívají nečekaných situací, aby si mohli předat babu. Někteří jsou dokonce schopni kvůli tomu letět přes půlku světa.

Georgina Wilkinson chtěla zaskočit svého kamaráda Drewa McEwana, kterému chtěla babu předat. Letěla kvůli tomu ze Severní Karolíny v USA do Skotska, kde se konaly křtiny dítěte jeho sestry Angely. Právě ta spolu s dalšími členy rodiny o chystaném plánu jeho kamarádky věděla a pomohla Georgině s nachystáním pasti. 

Když se rodina fotila na trávníku, upozornil fotograf Drewa, aby si promluvil se zahradnicí, která byla v záběru. Nic netušící Drew šel za zahradnicí a když si k ní sklonil, nestačil se divit. Byla to namaskovaná Georgina, která mu předala babu a s úsměvem pelášila opět na letiště. 

Překvapený Drew tomu nemohl celou dobu věřit. Zbytek jeho rodiny se však začal smát.  

Zábava - další články

Doporučujeme