Virální video baví internet: Žena si objednala ubytování, dostala kumbál s dekou

2. září 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: reprofoto Twitter / _zoe93

Když si žena jménem Zoe objednala přes platformu Airbnb pokojík v Brooklynu, neměla očekávání nijak vysoká. Po příjezdu na místo však přesto zažila zklamání. Namísto normální místnosti s postelí totiž dostala jen malinkatý kumbálek s karimatkou a lehkou dekou.

Každý, kdo si někdy objednával něco přes internet jistě ví, že realita nemusí pokaždé odpovídat tomu, co stálo v nabídce. Bohužel to neplatí jen u oblečení, bytových doplňků nebo dalších předmětů, ale i u různých zážitků a dovolených. Ubytování je potom kapitola sama pro sebe.

Mladá žena jménem Zoe Reeve by o tom mohla vyprávět. Když si totiž plánovala výlet do amerického Brooklynu, zažila něco tak strašného, až ji to pobavilo. “Zarezervovala jsem si Airbnb, protože když cestuji, nejsem náročná na ubytování. Objednala jsem si to nejlevnější ubytování v Brooklynu, takže jsem věděla, že to nebude úžasné. Běžně si objednávám to nejlevnější, kamkoli jedu,” prozradila žena serveru Insider.

Co ji však čekalo po příjezdu, to by pro mnohé mohl být materiál na noční můry. Namísto ložnice žena obdržela jen malinkatý kumbálek, ve kterém byla tenoučká matrace a lehká deka. Žena, která do New Yorku přicestovala z Velké Británie, přitom za místo platila 30 liber za noc, tedy více než 850 korun.

Video místnůstky žena pro pobavení umístila na svůj Twitter, kde si okamžitě získalo vlnu odezvy. Za pouhé dva dny získalo bezmála 16 tisíc sdílení a téměř 60 tisíc lajků.

Reeve zvědavcům následně odhalila i zbytek budovy a postěžovala si, že polštář a peřina nejsou čisté. Později však dodala, že o celé záležitosti mluvila s pronajímatelem a všechno se vyřešilo. Ten prý obvykle uklízí budovu sám, tentokrát však svěřil práci někomu jinému a ten jí evidentně nevěnoval patřičné úsilí.

Reeve nakonec své sledující informovala, že v Brooklynu potkala známého, který jí nabídl, že může přespat u něj na gauči. Mladá žena nabídku vděčně přijala a svou miniaturní ložnici tak mohla opustit předčasně.

Zábava - další články

Doporučujeme