Vykoupaná ovečka dojímá internet. Nic roztomilejšího jste dnes neviděli

17. března 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook

Pokud byste dnes rádi viděli něco roztomilého, právě jste narazili na zlatý důl. Hvězdou internetu posledních dní se totiž stala maličká bílá ovečka, která po koupeli vypadá jako obláček. No nechtěli byste ji pohladit?

V dnešní době se to kavárnami po světě jen hemží a tak vzniká řada podniků, které jsou skutečně originální. Čím dál oblíbenější jsou například kavárny se zvířátky, kde si můžete vychutnat kávu či dortík a užít si přitom společnost roztomilých čtvernožců.

Jen v České republice najdeme hned několik kočičích kaváren, skutečným králem zajímavých podniků je ale japonsko. V Tokiu například najdete kavárnu Harry, ve které se můžete pomazlit s ježky. Podobným podnikem je také Thanks Nature Cafe v jihokorejském Soulu. Právě tento podnik k sobě v posledních dnech přitáhl velkou vlnu pozornosti díky několika virálním snímkům.

A co na nich bylo? Koupel ovečky. Jak málo někdy stačí, že? Thanks Nature Cafe je totiž kavárna, ve které se můžete mazlit s načechranými ovcemi a beránky. Aby byla zvířátka připravena na hlazení, dbají jejich ošetřovatelé na to, aby byla krásně čistá. A k tomu je sem tam potřeba důkladná koupel. Jak to vypadá se podívejte do galerie pod článkem. Garantujeme vám, že takhle načechranou ovečku jste ještě neviděli.

Bebe lamb

Zveřejnil(a) Hasan Alicik dne Čtvrtek 12. března 2020

Zábava - další články

Doporučujeme