Vzrušují mě protézy! Muž (33) randí zásadně se stařenkami

26. dubna 2018·Zábava·Karolína Stránská

Proti gustu žádný dišputát! Žijeme ve společnosti, která se často dělí na dva tábory. Lidé, kteří tolerují absolutně všechno, a lidé, kteří netolerují vůbec nic. Tu druhou skupinu asi tento příběh moc nepotěší.

Všichni máme typ, když přijde na randění. Blondýnky, svalnatci, intelektuálové. Zamilovanost už dávno není o charakteru, mnozí dávají na první pohled. Jen málokdo však může říci, že ho přitahují lidé, kteří jsou téměř třikrát starší. Výjimkou je Kyle Jones (33)

V pořadu My Strange Addiction (Moje podivné závislosti) totiž přiznal, že ho vzrušují mnohem starší ženy, které jsou často ve věku jeho babičky.

“Miluji jak voní, miluji ten pocit. Miluji zubní protézy! Ženy mají často nízké sebevědomí kvůli protézám. Dámy, slibuji vám, pokud řeknete muži, že máte protézy, neodradí ho to,” přiznal Kyle.

 Jeho náklonnost k babičkám se rozhodl narušit jeho kamarád, který mu domluvil schůzku naslepo s mladou slečnou. Kyle však slečnu pouze požádal o telefonní číslo její babičky.

Do povědomí médií se Kyle dostal v roce 2014, kdy randil s Marjorií, které bylo v té době 91 let. Nikdo však neví, zda je šťastný páreček stále spolu, nebo zda je Marjorie pořád naživu.

Zábava - další články

Doporučujeme