Rozhodly se vzít. Co se stalo během žádosti o ruku, rozhodně nečekaly!

11. března 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Instagram

No tohle! Když spolu chodí muž a žena, obvykle žádost o ruku řeší muž. Když se ale zamilují dvě dívky, pravidla už tak jasná nejsou. Na vlastní kůži se o tom přesvědčily Berkley Cade a Tori Monaco, když naplánovaly žádost o ruku na přesně stejný moment! Odpověď na otázku pak byla jasná...

Berkley Cade a Tori Monaco se seznámily díky internetové seznamce. Od první chvíle bylo jasné, že je pojí zvláštní pouto, a tak na jejich vůbec první rande řídila Berkley čtyři po noční silnici, na cestě do Toriina bytu. Od té doby už si ani jedna nedovedla představit, že o svou partnerku přijde.

Blondýnka Tori podle jejích slov okamžitě cítila, že s brunetkou vidí svou budoucnost. “Obě jsme pro sebe navzájem byli prvním lesbickým vztahem, takže nám vyrazilo dech, jakého spojení jsme byly okamžitě schopné a jaké štěstí jsme jedna u druhé nalezly,” svěřila se pro BuzzFeed.

Po zhruba ročním vztahu tak shodou okolností obě začaly plánovat, jak svou lásku požádají o ruku. Maminka Berkley Cade byla jediným člověkem, který věděl, že tento krok chystají obě naráz. Svou budoucí snachu má velmi ráda a pomáhala tak s plánováním oběma.

Dívky spolu měly jet na výlet za Berkleyinou rodinou. Obě napadlo, že by to mohla být ideální příležitost k žádosti o ruku. Berkley si naplánovala, že zatímco bude rodina hrát šarády, pokusí se do hry žádost zakomponovat. Zatímco se zoufale snažila nakreslit slova “vezmeš si mě?”, Tori už tajně svírala druhou krabičku s prstenem a čekala na vhodný okamžik. Jakmile poznala, co Berkley kreslí, poklekla a prsten vytasila.

“Chtěla jsem ji požádat o ruku, protože ona neustále jenom dává. Nikdy se nerozmazluje nebo nestaví do centra pozornosti,” popsala Tori své motivy. Obě dívky byly shodou okolností pochopitelně šokované. Nasadily si navzájem zásnubní prstýnky a odpověď na otázku, která visela ve vzduchu, byla víc, než jasná.

Guess who is coming to visit me tomorrow?? #blessed

A post shared by Tori Monaco (@torimonaco) on

Zábava - další články

Doporučujeme