Žena nečekaně porodila dvě holčičky. Lékaři si nevšimli, že čeká dvojčata

27. dubna 2020·Zábava·Karolína Stránská

Představte si, že čekáte miminko, dostanete se na sál, ale porodíte děti dvě. Takový šok čekal Lyndsey Altice (30) z Wisconsinu. Místo jedné dcery se dočkali dcer dvou.

Když Lyndsey a její manžel dorazili do nemocnice, očekávali, že se jim narodí zdravá holčička. Nečekali ale, že hned po ní bude následovat její sestřička. Malá Billie June se narodila pouhé dvě minuty po Adě Maze, ačkoliv během celého těhotenství nic nenaznačovalo tomu, že Lyndsey čeká dvojčata. “Byla jsem trochu podezřívavá, když se Ada narodila a byla tak droboučká. Během těhotenství jsem nabrala dvojnásobek váhy než u mého prvního porodu, tak jsem nechápala, proč je tak drobná,” uvedla maminka”

“Nedovedu slovy popsat, co mi prolétlo hlavou, když jsem si uvědomila, že porodím dvě děti. Další kontrakce byla téměř okamžitá. Věděla jsem, co se děje, dřív než si to uvědomily sestřičky. Cítila jsem, že miminko číslo dvě se chystá ven. Sestřička si myslela, že se jedná o vak blan, což jí přišlo divné.”

Maminka má dokonce schovaný nahraný ultrazvuk a poté, co porodila dvě děti místo jednoho, se na něj znovu podívala a druhé miminko na něm skutečně vidět není. “Bylo to pravděpodobně proto, že kontrolovali hladiny a nehledali druhé miminko. Jen viděli, že Ada se trochu přemístila. Jsem si jistá, že kdyby kontrolovali, zda tam nemám miminka dvě, našli by je”

Ačkoliv to byl pro oba rodiče obrovský šok, maminka říká, že si rodina velmi rychle zvykla na nového, nečekaného člena rodiny.

Zábava - další články

Doporučujeme