Žena se chce provdat za svou peřinu. Má s ní prý ten nejspolehlivější vztah

14. února 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: reprofoto ITV

Blíží se Valentýn a vás trápí, že ve svém životě nemáte toho správného partnera? Možná vás inspiruje žena jménem Pascale Sellick (49). Ta totiž oznámila, že se na svátek všech zamilovaných provdá za svou peřinu! Má s ní prý ten nejintimnější a nejspolehlivější vztah, jaký kdy měla.

Britská umělkyně Pascale Sellick původně myslela svůj nápad jako demonstraci toho, že ačkoli člověk nemá zrovna partnera, může být šťastný i sám. Právě na Valentýna je totiž často kladen na nezadané silný tlak a oni potom raději stráví tento den s někým, kdo se jim vlastně zase až tolik nelíbí, než aby ho strávili sami. Někteří mohou svou samotu v tento svátek brát jako formu osobního selhání.

A právě to je podle svérázné maminky hloupost. Ta sice má dlouholetého přítele Johna, svým gestem si však z všudypřítomného tlaku chtěla udělat legraci a ukázat ostatním, že si to nemusí tolik brát. Nejdůležitější je podle ní nezapomínat na lásku k sobě, a právě v tom vám může báječně pomoci den v peřinách.

Celý nápad však rychle nabral nečekané obrátky a dočkal se výrazné pozornosti médií. Zatímco někteří brali svatbu s peřinou jako skvělý vtip, potažmo nápad, se kterým se dokázali ztotožnit, jiní ženu vnímali jako jakousi bláznivku, která zjevně nežije v reálném světě.

“Vím toho o médiích hodně málo a najednou vidím, jak můj příběh sdílely tisíce lidí, tisíce na něj klikly a okomentovaly ho. To bylo trochu zahlcující,”popsala žena BBC. “Některé komentáře byly pozitivní, některé ne,” přiznala.

Společně se svou svatební organizátorkou Annou Fitzgerald dokonce vystoupily v ranní talkshow televize ITV This Morning. “Než jsem do pořadu šla, byla jsem uzlíček nervů. Ta zkušenost nebyla katastrofální, ale byla jsem ráda, když bylo po všem,”přiznala žena.

“Myslím, že překroutili ten příběh do jakéhosi vtipu, což mě netěšilo, ale předpokládala jsem, že chtěli nějaké televizní drama a dobrý příběh,” uvedla žena.

Ta se přitom navzdory kritickým reakcím rozhodla svůj plán uskutečnit. “Jsem ten typ ženy, která když řekne, že něco udělá, tak to udělá,” stojí si za svým. Ceremoniál pojme jako událost otevřenou pro veřejnost, které se bude moci zúčastnit každý, kdo přijde v pyžamu. Ona sama si oblékne bílé šaty, jaké povlečení dostane peřina však známo není.

“Pojmu to tak, jak to je; trocha legrace, což byla původní myšlenka,” tvrdí žena.

 

Zábava - další články

Doporučujeme