Žena požádala známou, aby přejmenovala svého psa. Chtěla stejně pojmenovat své dítě

22. srpna 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto

Pejskaři čelí ze strany okolí nejrůznějším požadavkům. Jen málokdo je ovšem natolik sobecký, aby je přímo žádal o přejmenování jejich mazlíčka. Právě taková žádost zaskočila jednu pejskařku, která se se svým zážitkem obrátila na sociální sítě. Její známá totiž hodlala svou nenarozenou dceru pojmenovat stejně a odmítala, aby mělo její dítě stejné jméno jako pes.

Někteří lidé jako by si mysleli, že se celý svět točí jen kolem nich a jejich potřeb. Neváhají svému okolí přednést bizarní žádosti a když jim člověk nevyjde vstříc, následuje rozhořčení. Podobný scénář zažila i americká pejskařka jménem Jennay. Po svém podivném zážitku se pro radu obrátila na přátele na Facebooku.

Jednoho dne ji kontaktovala žena, kterou měla v přátelích. “Z ničeho nic mi napsala, že je zase těhotná. Říkala jsem si, že je zvláštní, že mi to říká, protože se moc neznáme, ale odpověděla jsem jí, že jí gratuluji a že z toho mám velkou radost. Řekla, že čeká malou holčičku. Odpověděla jsem, že to je skvělé, že bude určitě velmi milovaná a ochraňovaná, že mé neteře jsou úžasně zábavné a že se jí určitě bude líbit mít dceru,“ popsala Jennay.

„Potom… řekla: ‚Cheme ji pojmenovat Tillie, ale všimla jsem si, že máš psa jménem Tilly a já bych opravdu ocenila, kdybys ho přejmenovala. Určitě chápeš, že moje dcera nemůže mít stejné jméno jako pes.‘“ uvedla.

„Dost mě to zaskočilo. Řekla jsem ‚Aha. Nemyslím si, že je to nutné, vzhledem k tomu, že se s mojí Tilly asi nikdy nepotkáš a nemyslím si, že by si toho někdo všiml,’“ pokračovala pejskařka.

„Začala vyšilovat. Řekla, že protože nemám děti, tak tomu vůbec nerozumím, stavím ji do otřesné pozice a potenciálně ničím život její nenarozené dcery. Odepsala jsem jí, že nehodlám měnit svému psovi jméno a znovu jí pogratulovala,“ uzavřela. Jennay si však nebyla jistá, jak v takové situaci postupovat a požádala na internetu o radu.

Její příběh si vysloužil řadu reakcí a množství nejrůznějších komentářů. „Zablokovala bych si tu ženskou a šla dál. Některé lidi není možné pochopit a ten čas vám nikdo zpátky nevrátí,“ radila například jedna komentující. „Prosím, pořiď si pět dalších psů a pojmenuj je po ní a jejích synech,“ žádala zase v nadsázce jiná.

Nechyběly ani zkušenosti ze života. „Jako někdo, kdo byl pojmenovaný po psovi jménem Tilly a od té doby se spřátelil s dalším psem jménem Tilly, si myslím, že je skvělé sdílet jméno s chlupáčem,“ svěřila se další žena s tou svou.

„Můj druhý manžel měl psa jménem Flynn, což je i jméno mého syna. Já měla psa jménem Cooper, což je zase jméno jeho vnuka. Měli jsme z toho legraci. Žádné psí ani lidské jméno nebylo změněno,“ uvedla jiná.

Jaké jméno nakonec nastávající maminka zvolila bohužel není známo.

Zábava - další články

Doporučujeme