Zákaznický servis by se mohl zlepšit. Tatínek pobavil internet upřímnou recenzí na restauraci své dcery

29. května 2020·Články·Barbora Pisingerová

Zdroj: Bored Panda

Hrdinou internetu se stal tatínek, který zveřejnil upřímnou recenzi na podnik své dcery. Ta je ale stále ještě v batolecím věku a její kuchyňka je pouze na hraní. "Ptal jsem se, proč mám na židli balónky a řekla mi, že mi do toho nic není," stěžoval si táta.

Tatínek malé holčičky Chris Kyle pobavil tisíce lidí, když na svém Instagramu zveřejnil upřímnou recenzi na podnik, ve kterém se rozhodl poobědvat. Namísto restaurace ovšem šlo o dětskou kuchyňku jeho maličké dcery Avy. Navzdory tomu, že je na světě jen pár let, holčičku táta nijak nešetřil.

“Dneska jsem přes oběd zkusil podpořit další černošský podnik. Jmenuje se Avina kuchyňka, otevřeli teprve v dubnu. Zázemí je velmi čisté, ale fjů, nechte mě pohovořit o jeho majitelce,” napsal otec.

“Nejdřív ze všeho jsem se jí zeptal, proč jsou na mé židli balónky, ačkoli nemám narozeniny. Řekla mi, abych si hleděl svého, že jsou maminky,” postěžoval si muž.

“Na svou objednávku jsem čekal tři čtvrtě hodiny, a to jsem tam byl jediný zákazník. Nejdřív jí to šlo dobře, pak ale na 20 minut přestala a šla se dívat na Tlapkovou patrolu,” pokračoval.

“Celkově by se zákaznický servis mohl zlepšit, ale kuchařka je moc roztomilá, tak jí dám ještě šanci,” zakončil.

 

View this post on Instagram

So I tried to support another Black Owned Business for lunch today. It’s called Ava’s Kitchen, just opened end of April. It’s a very clean establishment, but whewww let me tell you about this owner. First off, I asked why there are balloons on my chair, and it’s not my birthday? She talm’bout, mind yah business; those are Mommy’s. I been waiting on my order to get done for 45 minutes, and I’m the only customer here. She was making good progress at first, then she stopped for 20 minutes to go watch Paw Patrol. Overall the customer service could be better, but the cook is a cutie; so I’ll give her another chance. Let’s not give up on Black businesses so fast after one mistake. ?

A post shared by CHRIS KYLE | Hashtag Props (@christophe_kyle) on

 

 

Články - další články

Doporučujeme