Barevné trendy Vánoc. V jakém stylu si pořídit adventní veněc?

21. listopadu 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Profimedia)

Advent, doba radostného očekávání a duchovní přípravy na Vánoce, se kvapem blíží. V neděli zapálíme první svíčku. Jaký věnec zvolit a v jakých barvách by měl být, aby byl trendem letošních Vánoc? To prozradily servery DECOLED a JSMEKOCKY.cz.

Ani se nenadějeme a zase po roce budou tady Vánoce. Advent letos začíná již 25. listopadu. Pokud ještě nemáte adventní věněc, nebo si nevíte rady, jak ho nazdobit, tak právě pro vás máme pár tipů a rad.

Červená klasika, bílá a přírodní prvky

Červená barva se dá považovat doslova za nesmrtelnou barvu Vánoc a málokdo si bez ní nedokáže svátky představit. Letos to bude jedna z in barev. Další je nadčasová bílápřírodními dekoracemi také rozhodně nešlápnete vedle. Takže pokud se chystáte teprve zdobit adventní věnec, tak rozhodně doporučujeme zvolit decentní dekorace právě ve zmíněných barvách. Také je dobré na stromeček třeba využít ozdobičky ze dřeva, necháte tak přírodu proniknout do vašich domovů.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Trsťanová (@veronika_trstan)

Odvážná růžová, šedá či zelená

Na své si ale letos příjdou i milovníci růžové barvy. Taková senior pink či rose gold vám vykouzlí jedinečnou a moderní atmosféru Vánoc. Nešlápnete vedle, pokud využijete barvu v šedém odstínu. Ta dokáže adventnímu věnci dodat luxus a přepych. Milovníci přírody pak mohou sáhnout po zelených odstínech. Od klasické tmavší zelené po světlejší apple green.


Životní styl - další články

Doporučujeme