Vánoce přicházejí, zpívá Voxel v novém songu. V závěru odtajňuje novinu. S manželkou čekají třetího potomka

15. listopadu 2022·Hudba·Redakce

Voxel s manželkou Maruškou. (Foto: se souhlasem Voxel)

Voxel alias Václav Lebeda potěšil všechny fanoušky hned dvakrát. Vydal nový videoklip k písni Vánoce přicházejí, kterou nazpíval se svou ženou Maruškou. Jedná se o song, který mu tajně složila na loňské svátky se syny. Teď chtěli společně udělat radost ostatním, píseň dokončili a v jejím závěru oznámili velkou novinu. Jejich rodina se brzy rozroste o dalšího člena. Jak se na miminko Voxel těší? To prozradil Frekvenci 1.

Moje žena (Maruška) mi složila krátkou písničku a na tajno mi ji s našima synkama nahrávala vždycky, když jsem chvilku nebyl doma, pak jsem ji dostal na Vánoce 2021,” uvedl Voxel. Právě původní verzi mohou fanoušci vidět i na začátku videoklipu Vánoce přicházejí. “Probulel jsem od asi druhé sekundy až do konce a text i melodie mi utkvěly v hlavě, až mě něco napadlo. Když mi Maruška s dětma udělala krásnější minulé Vánoce, rozhodli jsme se, že tuhle radost předáme na další Vánoce lidem okolo sebe a všem, kdo mají mou/naši hudbu rádi, proto jsme píseň spolu dopsali, nahráli, zprodukovali.” Klip režíroval Vít Hradil a natáčel se v kostele v Dubu nad Moravou, kde si manželé před lety řekli “ano”.

Jde o první vánoční píseň, ale s Maruškou nezpíval Vašek poprvé. Je to už naše společná třetí píseň,” uvedl. Videoklip jsou hned dvě překvapení v jednom. Na konci je totiž záběr na těhotenské bříško Marušky. Je tak jasné, že manželé brzy na svět přivedou dalšího, v pořadí již třetího potomka. Podle zpěváka miminko bylo neplánované. Ale všechny děti byly chtěné, tak se moc těšíme! Náš nejmladší syn je už od 4. měsíce těhotenství vytočený, jak to že tu to miminko ještě není,” dodal se smíchem.

Na miminko se doma u Lebedů už moc těší, ale jméno zatím vybrané nemají. Jelikož je mé druhé povolání parfumér, předal jsem ženě list se jmény slavných parfémérů a parfumérek, např. Jean-Claude, Christophe, Geza – a co myslíte? Neprošlo samozřejmě ani jedno… takže hledáme a vymýšlíme dál,” řekl Voxel.

Hudba - další články

Doporučujeme