Březnový úplněk ve Vahách: Je čas si urovnat vztahy a naučit se, že máte nejen brát, ale i dávat

24. března 2024·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Březnovému úplňku ve Vahách, který nastane 25. března se říká vraní nebo červí. Jedná se o první jarní úplněk připomene nám nejen to, jak důležité je udržovat ve svém životě zdravou rovnováhu. A nezapomenout bychom měli i na bilancování.

Březnový úplněk nastane 25. března přesně v 8 hodin ráno a společně s ním dojde i k zatmění Měsíce. Vliv úplňků můžete cítit zhruba tři dny před a tři dny po. Poté, co jste si v únoru uklízeli ve svých životech, nastane čas na úplněk ve znamení Vah, kterému vládne planeta Venuše. To znamená, že nejvíce tímto úplněk budou ovlivněna další vzdušná znamení – Blíženci a Vodnáři.

Říká se mu vraní, protože šamani považovali vránu za magické zvíře, které zprostředkovává kontakt mezi živými a mrtvými, jsou schopné vidět svět iluzí a mají dar se přemisťovat. Hlavní myšlenkou je, že byste se zbytečně neměli věnovat iluzím a něčemu, co vám za to nestojí. Je důležité odlišovat sen a stín od reality. Nyní byste se měli zaměřit hlavně na své vztahy – od těch nejintimnějších jako jsou partnerské a rodinné až po ty úřední. Máte šanci, abychom si udělali pořádek ve všem, co vnímáte jako neuspořádaného a chaotického.

Zpomalte, buďte sami sebou, uvolněte se a dopřejte si klid a harmonii sobě i svému okolí. Urovnejte vztahy v rodině, ale i s kolegy v práci. Musíte si uvědomit, že ve vztazích nemůžete jen brát, ale musíte i dávat. Možná se snažíte vyhovět všem navzdory tomu, že sami si odpíráte. A nebo naopak, od ostatních chcete všechno, ale nikomu nedáváte nic. Jestliže máte vztahy, které vám nevyhovují, právě teď je ten čas, je ukončit. Váhy jsou velmi diplomatické znamení, takže nebudou hned pálit všechny mosty. Pokud něco ukončujete, udělejte to s citem.

Sice jsme říkali, že tento úplněk je vhodný pro nás samotné, ale neměli bychom ani zapomínat na své přátele a rodinu. Váhy jsou jedním z nejpřátelštějších znamení zvěrokruhu. Neseďte proto teď doma. Běžte ven, užívejte si s lidmi, co máte rádi, vyvětrejte si hlavu a mluvte o tom, co vám dělá radost nebo naopak, co vás trápí. Ale hlavně mluvte, to je velmi potřeba.

 

 

Životní styl - další články

Doporučujeme